Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

Automobil izgorio zbog tehničkog kvara

Izgorio automobil na zadarskom području
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija
08.02.2018.
u 13:54

U požaru je izgorio motor te su djelomično zahvaćene i plastike na susjednom Fiatu

Na Daewoou zadarskih oznaka u noći na četvrtak oko 4 sata izbio je požar, priopćila je zadarska policija. Automobil, vlasništvo 52-godišnjaka, bio je parkiran. Na putu Petrića u Zadru, a u požaru je izgorio motor te su djelomično zahvaćene i plastike na susjednom Fiatu.

Požar su ugasili vatrogasci. Policija nije priopćila kolika je šteta, no priopćili su da je očevidom utvrđen uzrok požara. Kažu da je požar izbio zbog tehničkog kvara na elektroinstalacijama smještenim u prednjem djelu vozila

Ključne riječi

Komentara 3

OB
ObrenM
17:33 08.02.2018.

Vise su degutantni "strucnjaci"sa dijagnozom iz psihicke bolnice:Pozar je izbio zbog kvara elektro instalacije (uvijek u rano jutarnjim satima)

IB
istina_boli
12:16 09.02.2018.

Nisam znao da molotovljevi kokteli spadaju u skupinu automobilskih kvarova. Svasta covjek na ovom vecernjaku moze da nauci.

TO
Toni70
11:18 09.02.2018.

Automobil izgorio zbog tehničkog kvara, može biti ako ga sam održavaš te nkada nije vidio radionu a sm si slagao cijelu struju i dodatne grijalice na benzin !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije