Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreno u Crnom
Povratak na članak

Gorjeli Mercedes i BMW poduzetnika, bivšeg policajca

Plamenom je zahvaćen i kombi istog vlasnika koji je bio parkiran u blizini

Komentari 22

DU
Deleted user
11:03 22.06.2018.

siguro su planili od poštenja

VL
EM
emaras09
12:42 22.06.2018.

Sustiglo ga porijeklo početnog kapitala, zna on dobro tko je potpalio.

VL
PH
Petarstijena-HR
12:53 22.06.2018.

Nakon premlaćivanja djevojke u zadru,i učestalog paljenja vozila-građani se nadaju da će odgovorni i za to plaćeni na vlasti i u policiji, prestati sa suradnjom sa kriminalcima i početi donositi rigorozne zakone, od kojih će ovakvi kriminalci (podmetači požara pod vozila, delikventi, dileri, ubojice) dobivati MINIMALNO od 20.g ZATVORA do doživotno, uz aktiviranje Golog otoka.

VL
PH
Petarstijena-HR
12:38 22.06.2018.

Kompletno sudstvo treba rasformirati i počistiti, zajedno sa policijom...Svaki smo dan svjedoci sve većeg neosuđujućeg kriminala u Hrvatskoj.Građani plaćaju višak policajaca, redovno svaki mjesec dobivaju plaće, i oni i suci, a sigurnost građana je nula, kriminal i terorizam na svakom koraku, u svim našim gradovima i naseljima...Narod se mora osvijestiti i bandi i kriminalu na vlast reći NE, postaviti narodnu vlast, normalnu, uspostaviti pravnu državu, a ovo postojeće stanje treba sve rasformirat i potjerati s postojećih radnih mjesta, neka idu u irsku, a dobar dio bi trebalo uputiti na Goli otok doživotnu robiju...

VL
PH
Petarstijena-HR
13:00 22.06.2018.

U sudstvu i policiji ne mogu raditi nesposobne osobe za ta zanimanja, jer RH je prešla u visoku stopu najtežih oblika kaznenih i kriminalnih radnji-zakone treba postrožiti, a zatvorske kazne povećati min.5 puta više u odnosu na sadašnje, kao i novčane kazne 20 puta više.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:58 22.06.2018.

čini mi se da su auti otišli po nabavnoj cijeni

VL
Avatar Ronin
Ronin
15:14 22.06.2018.

Ovi BMWei i Mercedesi u HR su jako loši. Samo gore. Ove Dacie i FIATi su izgleda puno kvalitetniji ili imaju drugačiji profil kupaca?

VL
PH
Petarstijena-HR
12:25 22.06.2018.

Da je Hrvatska pravna država, ovi što pale tuđa vozila po gradovima u zadnje 2.god, policija bi ih pronašla bez problema, te bi bili osuđeni za teroristička djela, na 20 godina zatvora, te više ne bi nikome palo podmetati požare pod tuđa vozila. U Splitu je zapaljeno više od 60 vozila u zadnje 2.god, a splitska policija i tzv. splitski općinski sud većinu nisu ni pronašli, ni osudili....RH je dno-dna, pravna močvara, kriminalci su kupili policiju i sudstvo, skrojili zakone po svojoj mjeri, i samo lud čovjek može ostati živjeti u RH, u toj pravnoj močvari od "države".Budući da se HR pretvara u Beirut i Siriju, uz jačanje fašističkih struja, ne možemo očekivati da će se išta popraviti, i Bog je rekao ovakvoj RH laku noć....Najbolje bi bilo za većinu naroda da takva država-kao institucija nestane sa zemljopisnog položaja, da je pod svoje uzme neka jača i veća ,organiziranija i uređenija država,jer to što imamo je gubernerija kriminalaca i najvećeg ološa koji se nataložio u zadnjih 27.god, ni sicilijanska mafija im nije do koljena, jer ovdje je kriminal potpuno stopljen sa zakonma i tzv.institucijama.Većina naroda ne bi imala ništa protiv, da se to ugasi i sve nestane, kada bi dobili pravu jaku susjednu državu koja bi nas uzela pod svoje sa normalnim i funkcionirajućim zakonima i institucijama koji će ih provoditi...npr. Italija, Austrija...

VL
PH
Petarstijena-HR
12:33 22.06.2018.

Za namjerno podmetanje požara pod vozila i imovinu građana treba biti zatvorska kazna minimalno 20.god. Za one koji su nadležni za izmjenu ovoga zakona, a ne žele ga promijeniti-građani i javnost će ih smatrati indirektnim teroristima i kriminalcima, zbog nečinjenja, zbog ugrožavanja sigurnosti, života i imovine građana. Dakle, kriminalci koji pišete zakone, zapravo ne pišete ih ili ste ih napisali da štite kriminal-građani vas smatraju odgovornima. Velika većina građana ne bi imala ništa protiv da se ponovno aktivira Goli otok, i da se ta bagra tamo šalje na humani rad, kao što je to bilo u Jugoslaviji, a nije isključeno da neće doći struje i narodna vlast koja će morati hitno formirati Goli otok pa onda probrati i otpremiti tamo ove što su bili na vlasti od 1990-2018.god, što su počinili kriminalna djela, ili su donosili kriminalne zakone, te one koji su sudili po tim kriminalnim zakonima (oni su mogli napustiti svoja sudačka mjesta-pozvati se na moral i savjest, a nisu nego su držali ljestve kriminalu-takvi su najviše odgovorni..).

VL
PH
Petarstijena-HR
12:57 22.06.2018.

U Jugoslaviji nije bilo podmetanja požara pod vozila i tuđu imovinu, u današnjoj Hrvatskoj ima na stotine slučajeva-i vlasti i Vlada RH ništa ne poduzimaju da se to kazni najstrožim kaznama kao terorističko dijelo min.20 god zatvora. Za kupnju vozila treba raditi i štediti 10.god-a kriminalci koji podmeću požare budu od posranog tzv. sudstva oslobođeni ili osuđeni na uvjetnu kaznu. To treba sve razbucati i smjeniti odgovorne u sudstvu i policiji....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.