Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Gordi obožava duge šetnje u prirodi

U sklonište je Gordi stigao s tragovima nesretne prošlosti i golog životarenja na ulici, a brzo je otkrio je svoju predivnu narav i beskrajnu zahvalnost jednog umiljatog i predivnog stvorenja
12. travnja 2019. u 15:59 1 komentara 382 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/7

Gordi je u sklonište stigao s ulice. Vrlo brzo sve je osvojila njegova predivna narav, beskrajna zahvalnost i umiljatost.

– Uvukao se pod kožu volonterima istog trena kad su ga upoznali. To zapravo i ne čudi, jer u azil je došao u vrlo jadnom stanju, bez dlake na pojedinim mjestima i s tragovima nesretne prošlosti i golog životarenja na ulici. Zaštitnički se odnositi prema njemu bio je sasvim logičan slijed, a otkrilo je predivnu narav i beskrajnu zahvalnost jednog umiljatog i predivnog stvorenja – pričaju volonteri o Gordiju. Prihvatio je azil kao najljepše mjesto na kugli zemaljskoj, a azilski četveronošci najbolji su mu prijatelji.

– Svađe za njega i ne postoje, a cimerica Rea posebna mu je prijateljica koju štiti, voli i čuva jer mu je jako prirasla srcu. Pažnja, ljubav i ispravna skrb Gordiju su pomogli da se vrlo brzo fizički oporavi i zablista u punom sjaju – kažu volonteri. Gordi je ušao pod kožu i šetačima koji ga vode na izlete, svi ga hvale.

 | Autor : Privatni album Foto: Privatni album

– Gordi je bio super. U autu je miran i opušteno se vozi. U šetnji je poslušan, ide lagano uz nogu i ne vuče na povodcu. Igrali smo se na livadi i mazio se sa svim ljudima koji su mu prilazili. Trčao je za lopticama, iako je to više bila trka za Reom koja je lovila loptice. On je savršen pas – dojmovi su jednog od šetača koji je s Gordijem proveo nekoliko sati.

Za Gordija traže dobru obitelj koja će mu pokazati kako živi voljeni kućni ljubimac, ljude koji će s njim biti strpljivi i nježni i uz koje će stasati u još sretnijeg, sigurnijeg i veselijeg psa. Odlasci u prirodu su obavezni, jer tada je Gordi najsretniji. I zato treba aktivne udomitelje, s kojima će se igrati i dijeliti veselje na svježem zraku.

Gordi ima godinu i pol, za sve ostale informacije javite se na 091/15-16-160, 091/51-86-649 ili 095/55-65-710. Ako vam se nitko ne javi, pošaljite sms pa će vas volonteri nazvati čim stignu. Osim Gordija, u njihovom je skloništu još puno pasa o kojima se brinu.

HGSS iz kanjona Cetine izvukao štenca Spašen pas HGSS iz kanjona Cetine izvukao štenca kojeg su bacili vlasnici pomažemo udomiti Sva radost s njegova lica nestaje u trenu kad se vraća u boks Zoran Horina i njegov pas Bella Zoran Horina U šetnji s dogo argentino: 'Nemaju pojma o kakvom je psu riječ, vide da je velika, a ja ćelav, i bježe'
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Avatar Tračalo
    Tračalo:

    Pasji izmet nije dobar ni za prirodu, vlasnik bi ga trebao zakopati duboko u zemlju.