Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Gordi obožava duge šetnje u prirodi

Foto: Privatni album
1/7
12.04.2019.
u 15:59

U sklonište je Gordi stigao s tragovima nesretne prošlosti i golog životarenja na ulici, a brzo je otkrio je svoju predivnu narav i beskrajnu zahvalnost jednog umiljatog i predivnog stvorenja

Gordi je u sklonište stigao s ulice. Vrlo brzo sve je osvojila njegova predivna narav, beskrajna zahvalnost i umiljatost.

– Uvukao se pod kožu volonterima istog trena kad su ga upoznali. To zapravo i ne čudi, jer u azil je došao u vrlo jadnom stanju, bez dlake na pojedinim mjestima i s tragovima nesretne prošlosti i golog životarenja na ulici. Zaštitnički se odnositi prema njemu bio je sasvim logičan slijed, a otkrilo je predivnu narav i beskrajnu zahvalnost jednog umiljatog i predivnog stvorenja – pričaju volonteri o Gordiju. Prihvatio je azil kao najljepše mjesto na kugli zemaljskoj, a azilski četveronošci najbolji su mu prijatelji.

– Svađe za njega i ne postoje, a cimerica Rea posebna mu je prijateljica koju štiti, voli i čuva jer mu je jako prirasla srcu. Pažnja, ljubav i ispravna skrb Gordiju su pomogli da se vrlo brzo fizički oporavi i zablista u punom sjaju – kažu volonteri. Gordi je ušao pod kožu i šetačima koji ga vode na izlete, svi ga hvale.

Foto: TOMAŽ SKALE

– Gordi je bio super. U autu je miran i opušteno se vozi. U šetnji je poslušan, ide lagano uz nogu i ne vuče na povodcu. Igrali smo se na livadi i mazio se sa svim ljudima koji su mu prilazili. Trčao je za lopticama, iako je to više bila trka za Reom koja je lovila loptice. On je savršen pas – dojmovi su jednog od šetača koji je s Gordijem proveo nekoliko sati.

Za Gordija traže dobru obitelj koja će mu pokazati kako živi voljeni kućni ljubimac, ljude koji će s njim biti strpljivi i nježni i uz koje će stasati u još sretnijeg, sigurnijeg i veselijeg psa. Odlasci u prirodu su obavezni, jer tada je Gordi najsretniji. I zato treba aktivne udomitelje, s kojima će se igrati i dijeliti veselje na svježem zraku.

Gordi ima godinu i pol, za sve ostale informacije javite se na 091/15-16-160, 091/51-86-649 ili 095/55-65-710. Ako vam se nitko ne javi, pošaljite sms pa će vas volonteri nazvati čim stignu. Osim Gordija, u njihovom je skloništu još puno pasa o kojima se brinu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tračalo
Tračalo
08:40 14.04.2019.

Pasji izmet nije dobar ni za prirodu, vlasnik bi ga trebao zakopati duboko u zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije