Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENO POLICIJI

Pusić i Richembergh primili prijetnje: 'Imam 7 metaka, prvo ću ti ženu ubiti'

Pusić i Richembergh
Foto: Pixsell
1/10
30.11.2017.
u 12:50

Goran Beus Richembergh i Vesna Pusić primili su prijetnje smrću.

Saborski zastupnik i član GLAS-a Goran Beus Richembergh primio je prijetnje smrću zbog odluke da ne podrži izjavu Sabora kojom se odbacuje presuda Haaškog tribunala.

Richembergh je na Facebooku objavio presliku razgovora u kojem mu je neimenovana osoba poručila da će ga ubiti s njegovom obitelji. Osoba mu je prijetila pištoljem te je zaprijetila da će mu prvo ubiti suprugu. 

"Kad vam stignu konkretne prijetnje koje su usmjerene na vas ili članove obitelji, kad šalju fotografije revolvera, kad vam kažu kojim metkom će vam presuditi, ja se naravno ne bojim jer oni koji tako prijete i na takav način istupaju uglavnom su zekani, ali nije na meni da se junačim i o tome sam obavijestio policiju. To trebaju napraviti javni dužnosnici uvijek jer je to kazneno djelo i mi smo dužni takve stvari prijavljivati. Policiji je proslijeđeno sve što ima obilježje otvorene prijetnje, a na njima je da ustanove koliko su one ozbiljne. Nažalost naviknete k'o magare na batine na čitav niz najogavnijih i najprimitivnijih uvreda. To vam dođe u rok službe. Kad se bavite javnim poslom morate biti svjesni da se ne sviđa svima ono što govorite i za što se zalažete. Netko će vam protivljenje izreći na fin, kulturan pa možda i konstruktivan način, a netko će to napraviti u maniri najprimitivnijeg čovjeka", kazao je Beus Richembergh, a na pitanje hoće li zbog prijetnji tražiti policijsku zaštitu, rekao je: "Nema potrebe, mene štiti zdravi razum". 

Objava je kasnije uklonjena. 

Prijetnje dobila i Vesna Pusić: 'Zaklat ću te'

Kako je objavljeno na Facebook stranici stranke GLAS prijetnju je dobila i Vesna Pusić. U prvoj poruci prijeti joj se da će je zaklati na što mu je Vesna Pusić odgovorila da se radi o prijetnji koju je prijavila policiji. 

Na to joj je odgovoreno 'ajde tako i tako nisam u Hrvatskoj , izdajico i znam da me nećeš prijaviti jer dobivaš svaki dan tako nešto', na što mu je Pusić napisala da policija radi i u Njemačkoj, još bolje nego u Hrvatskoj, što je preplašilo muškarca koji joj je prijetio. 

'0prostite bio sam ljut, neće više doći do toga, molim vas oprostite'. 

Komentara 193

Avatar HLEBINSKO ČANGRIZALO
HLEBINSKO ČANGRIZALO
13:23 30.11.2017.

Prijetnju nije dobio Beuch Richtenberg ili kako li se već pokušava nazvati ova protuha, nego Emir Tahirović od oca Edhema iz Goražda !!! Trebalo bi zabraniti promjenu imena !!!

Avatar Željko222
Željko222
13:24 30.11.2017.

Nikome se netreba prijetiti, ali ovaj tip je šljam svih šljamova, moralno dno..

DU
Deleted user
13:31 30.11.2017.

UDB-ska podmetanja,hrvatski narod je dostojanstven i u ovakvim trenutcima. Tahirovicu je dovoljna spoznaja da se srami imena i prezimena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije