Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
građanski aktivizam

GONG-ov javni poziv za nagradu vrijednu 10.000 kuna

'07.04.2011., Cvjetni trg i Varsavska, Zagreb - Prosvjednici pravo na grad, zelene akcije te fejsbukovci od Ivana Pernara blokiraju ulaz u garazu Cvjetno prolaza i ulaz sa cvjetnog trga u trgovacki ce
'Marko Lukunic/PIXSELL'
08.05.2012.
u 12:59

Nagrada je osnovana s ciljem motiviranja građana i građanki, organizacija iz javnog i privatnog, profitnog i neprofitnog sektora za jači angažman na promociji, poticanju i razvoju demokracije i građanskog aktivizma

Treću godinu zaredom GONG je objavio javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade ''Gong za građanski aktivizam i razvoj demokracije'' u 2012. godini. Nagrada je osnovana s ciljem motiviranja građana i građanki, organizacija iz javnog i privatnog, profitnog i neprofitnog sektora za jači angažman na promociji, poticanju i razvoju demokracije i građanskog aktivizma, a sastoji se od povelje, skulpture i novčanog iznosa od 10.000 kuna.

Potencijalni laureati mogu biti predloženi za dodjelu nagrade do 13. svibnja 2012., neposredno u uredu GONG-a ili preporučenom pošiljkom na adresu: GONG, Povjerenstvo za dodjelu nagrade ''Gong za građanski aktivizam i razvoj demokracije“, Trg bana Jelačića 15/IV, Zagreb, u zatvorenoj omotnici s naznakom ''Za dodjelu nagrade Gong“.

Organizatori najavljuju svečanost dodjele nagrade koja će se održati tijekom lipnja u Zagrebu kada će i javnost saznati tko će se pridružiti prošlogodišnjem dobitniku zahvaljujući inicijativi "Srđ je naš" te dr. Srećku Sladoljevu koji je upozorivši na nerealno prikazivanje opasnosti od virusa H1N1 zajedno sa inicijativom ''Pravo na grad'' nagrađen 2010. godine.

Komentara 1

SI
sinaj
20:32 08.05.2012.

Vidi, tu je i mali Pernar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije