Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA REAKCIJA

Gnjevni Rus zbog američkih sankcija uništio iPhone i iPad

Rusija
Foto: Screenshot Youtube
1/2
07.08.2014.
u 17:20

Nezadovoljni građanin odlučio je uništiti sve "američko" u svom domu

Rusija je na sankcije zapadnih država odlučila uzvratiti istom mjerom. Premijer Dmitrij Medvedev danas je objavio da će Rusija zabraniti voće, povrće, meso, ribu, mlijeko i mliječne proizvode uvezeno iz SAD-a, Europske unije, Australije, Kanade i Norveške.

No jedan Rus još je prije nekoliko mjeseci na svoj način reagirao na sankcije SAD-a. Na ovom videu objavljenom na YouTubeu u travnju vidimo ga kako uništava sve "američko" u svom domu. Osim što je prolio Coca-Colu, odlučio je uništiti čak i iPhone i iPad udarajući ih čekićem.

Je li riječ o iskrenom gnjevu ili tek internetskoj šali procijenite sami.

 

>> Pogledajte video u kojem pobješnjeli Rus sjekirom napada vozača!

>> 'Opaki bajker' napao vozača auta pa izvukao deblji kraj

Komentara 6

DP
Dule Pacov
10:40 08.08.2014.

ako biste bas razbijali rusko, krenite od rutera za net i sat tv, onda iskljucite struju i uzivajte.

LI
liliZG
11:09 08.08.2014.

e to ti je pravi patriot,....

MA
maki69
19:54 08.08.2014.

Mogao je i majicu zapaliti a da je prije toga ne skine na njoj pise MUSTANG i dolazi gle cuda iz BRD (Njemacka) i oni su im opalili sankcije ali to ovom rusu ocito ne smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije