Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
All Stars

Gledatelji uživali u atraktivnosti i akrobacijama ispod koša

košarka,cedevita (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/11
20.03.2013.
u 11:17

Za najkorisnijeg igrača utakmice proglašen je mladi Splićanin u dresu «Cedevite», Luka Babić

Po prvi puta u Požegi, u sportskoj dvorani Grabrik održan je sportski revijalni spektakl «All stars» muške hrvatske košarke na kojem su nastupili najbolji hrvatski košarkaši podijeljeni u dvije ekipe, «Sjever» i «Jug».

Iako je utakmica do samog kraja bila neizvjesna te je na kraju pobjedu odnijela ekipa Sjevera s rezultatom 128:118 to za gotovo ispunjenju dvoranu nije bilo ni važno. Požeška publika imala je rijetku priliku uživati u pravoj atraktivnosti košarkaške igre, ali i u akrobacijama slovenske akrobatske skupine «Dunking Devils». Posebno atraktivno bilo je natjecanje u zakucavanju te gađanju trica u čemu je i Požega imala svoje predstavnike.

Za najkorisnijeg igrača utakmice proglašen je mladi Splićanin u dresu «Cedevite», Luka Babić, dok je najbolji strijelac bio njegov klupski kolega Miro Bilan. Najuspješniji u tricama bio je Robert Lež, a u zakucavanju Tomislav Gabrić. Za najatraktivnijeg košarkaša proglašen je Dario Šarić. Ljepoti spektakla doprinijele su i «Cedevitasice», plesna navijačka skupina iz Zagreba, a nastupile su i domaće plesne skupine Ilijane Lončar i Marine Mihelčić.

>> FOTO Cheerleadersice - znale su na teren istrčati i bez kratkih hlačica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije