Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro stižu vrućine

Gledate tekmu na otvorenom? Evo kakvo vas vrijeme čeka kada Vatreni zaigraju protiv Engleske

Nikola Cutuk/PIXSELL
13.06.2021.
u 09:08

Od ponedjeljka stabilno i pretežno sunčano, u početku uz manji pad dnevne temperature zraka i razmjerno svježa jutra, te jaku i olujnu buru, a zatim toplije, pa će u drugoj polovini tjedna u većini mjesta biti i vruće, uz temperaturu zraka uglavnom višu od 30 °C.

Većina građana prvu utakmicu Hrvatske na Euru protiv Engleske u 15 sati pratit će negdje na otvorenom, što na terasama kafića, fan zonama u brojnim gradovima, dvorištima... No, iako će biti toplo moglo bi biti i pljuskova s grmljavinom, ali to zasigurno neće utjecati na atmosferu u bodrenju naših Vatrenih.

Prema prognozi DHMZ-a u prvom dijelu dana u većini krajeva umjereno do pretežno oblačno, s kišom, moguće i grmljavinom, ponegdje u unutrašnjosti. Na jugu djelomice sunčano uz postupan porast naoblake. Poslijepodne u kopnenim područjima i na sjevernom Jadranu razvedravanje, a u Dalmaciji još promjenljiva naoblaka. Pljuskova s grmljavinom može biti u unutrašnjosti Dalmacije i u Konavlima, a moguće i na obali srednjeg i južnog Jadrana te u zapadnim krajevima. Najviša dnevna temperatura od 23 do 28 °C, na Jadranu te u unutrašnjosti Dalmacije mjestimice i do 31 °C.

1/12

Vraćaju se vrućine

"U nedjelju promjenjivo, još mjestimice s povremenom kišom, pa i u obliku pljuskova s grmljavinom - u većini unutrašnjosti uglavnom u prvom dijelu dana, a u Dalmaciji poslijepodne. Od ponedjeljka stabilno i pretežno sunčano, u početku uz manji pad dnevne temperature zraka i razmjerno svježa jutra, te jaku i olujnu buru, a zatim toplije, pa će u drugoj polovini tjedna u većini mjesta biti i vruće, uz temperaturu zraka uglavnom višu od 30 °C.", sažeta je tjedna prognoza koju je za HRT pripremio mr. sc. Dragoslav Dragojlović iz DHMZ-a.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
09:34 13.06.2021.

Jedna kladionica daje 30000 kn za svaki postignuti gol Hrvatske repke u dobrotvorne svrhe. Religijske zajednice RH pozdravljaju inicijativu i povečavaju iznos na 200000 kn za svaki gol. Zabijajte dečki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije