Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na zadržavanju

Glavni državni inspektor uhićen zbog zlostavljanja žene

kruno kovačević
Željko Hladika/PIXSELL
10.06.2011.
u 14:21

Sumnjiči ga se za više kaznenih djela – prijetnje, pokušaj teškog ozljeđivanja...

Kruno Kovačević jutros je uhićen, potvrđeno je iz MUP-a. Kako doznajemo, sumnjiči ga se za više kaznenih djela – prijetnje, pokušaj nanošenje teške tjelesne ozljede... U MUP-u tek šturo kažu da se sve okolnosti slučaja istražuju, nakon čega će biti odlučeno hoće li Kovačević i zbog kojih djela biti priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda ili će protiv njega biti podnesena kaznena prijava redovitim putem.

Budući da je riječ o postupku koji se vodi prema starom Zakonu o kaznenom postupku, Kovačević na policiji na ispitivanju može biti zadržan do 24 sata, a po potrebi policija može tražiti i dodatno zadržavanje od još 24 sata.

Komentara 42

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
15:05 10.06.2011.

Prije našeg HDZa ,tj za vrijeme našeg Tita,on bi već bio u Lepoglavi na odsluženju

TR
trckaralo
15:13 10.06.2011.

Pa dobro, imal netko u tom HADEZEJU ko nije kriminalac????

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
15:04 10.06.2011.

Na robiju 40 godina,nevaljalac prokleti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije