Naslovnica Vijesti Hrvatska

Glavašević primio primitivno pismo: 'Istanbulska vodi u majmunsko društvo'

Na kraju pisma stoji kako 'ne žele majmunsko društvo' već 'demokratsko društvo'.
24. svibnja 2018. u 11:01 49 komentara 2785 prikaza
Bojan Glavašević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Bojan Glavašević, saborski zastupnik SDP-a, primio je primitivno pismo nepoznatog autora kojem je povod Istanbulska konvencija i kurikularna reforma.

Mira Nikolić Prijetnja? Veleposlanica Srbije primila pismo: 'Da sam na čelu Hrvatske, pojeli biste tu notu'

– Mi smo majmunsko društvo, kako vidite na slici. Nismo učili Marxovu sociologiju, ipak to sve znamo. Glavna oznaka našeg društva jest promiskuitet, parenje svatko sa svakim, drk-drk i život u čoporu. Sretni smo! Vratite se k nama vi koji ste prerano otišli iz našeg čopora, vi izgubljeno društvo ostavite državu, naciju, Crkvu, zakone, Boga, Isusa, brak i obitelj – stoji u početku pisma.

Kasnije se napada Jugoslavija te se tvrdi da su ''komunisti najveći neprijatelji hrvatskog naroda''. Autor ili autori pišu kako je ''skojevac Jokić'' skovao kurikulum koji, ''ako se ne korigira, vodi ravno u majmunsko društvo''. Također, piše i kako ''Istanbulska konvencija s rodnom ideologijom vodi ravno u majmunsko društvo''.

– Svi vi žvačete slamu koja je puna mirisa liberalfašizma. Vaši ideolozi su Engels, Markuse i onaj seksualni psihopat A. Kinsey, koji širi u svojoj pseudoznanosti grozote spolnih bolesti, abortus, sidu i seksualno nasilje, a među omladinom modnu epidemiju proljev elgetebeštija – stoji u primitivnom pismu.

Na kraju pisma stoji kako ''ne žele majmunsko društvo već demokratsko društvo''.

Andrej Plenković PITANJE STANOVA Otvoreno pismo Plenkoviću: 'Nismo mi nikakvi komunistički profiteri ni okupatori' Slobodan Praljak Zapečaćeno pismo Praljkovo oproštajno pismo: Ne želim ni groba ni pogreba, a moj pepeo prospite po Mirogoju Hrvatska - Egipat Babić u suzama Pročitajte pismo koje je ganulo i silno motiviralo rukometaše: 'Hrvatska je zatajila naše muževe i sinove, igrajte za njih'
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Jahutockakom:

    Opet ustaše atakuju ionako krhkog i ugroženog Bojana, pa dokle će to tako bre,dokle!?? :-)))))

  • mobitel20:

    Bojana, zdrraavoooo ! Da, u Prnjavoru, kod kevine ti rodbine koja te "odgojila", nema primitivaca. Daa, "joooj primitiiiivciii", aah.

  • mobitel20:

    Klasika. Ovako imbexsasi napisu grafit , fotkaju ga, i onda objave kao "skandal". Ovo je ista prica. A cak kada bi i stvarno dobio jedno anonimno pismo zar je to tema za medije!? Pa pisu ljudi mnogima, drustvu potrosaca, hrtu, ... prikaži još!, vodovodu...zasto nebi i zastupniku !? Ali ponavljam, ovo je na tragu imbex propagande.