Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANONIMNO

Glavašević primio primitivno pismo: 'Istanbulska vodi u majmunsko društvo'

Bojan Glavašević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
24.05.2018.
u 11:01

Na kraju pisma stoji kako 'ne žele majmunsko društvo' već 'demokratsko društvo'.

Bojan Glavašević, saborski zastupnik SDP-a, primio je primitivno pismo nepoznatog autora kojem je povod Istanbulska konvencija i kurikularna reforma.

– Mi smo majmunsko društvo, kako vidite na slici. Nismo učili Marxovu sociologiju, ipak to sve znamo. Glavna oznaka našeg društva jest promiskuitet, parenje svatko sa svakim, drk-drk i život u čoporu. Sretni smo! Vratite se k nama vi koji ste prerano otišli iz našeg čopora, vi izgubljeno društvo ostavite državu, naciju, Crkvu, zakone, Boga, Isusa, brak i obitelj – stoji u početku pisma.

Kasnije se napada Jugoslavija te se tvrdi da su ''komunisti najveći neprijatelji hrvatskog naroda''. Autor ili autori pišu kako je ''skojevac Jokić'' skovao kurikulum koji, ''ako se ne korigira, vodi ravno u majmunsko društvo''. Također, piše i kako ''Istanbulska konvencija s rodnom ideologijom vodi ravno u majmunsko društvo''.

– Svi vi žvačete slamu koja je puna mirisa liberalfašizma. Vaši ideolozi su Engels, Markuse i onaj seksualni psihopat A. Kinsey, koji širi u svojoj pseudoznanosti grozote spolnih bolesti, abortus, sidu i seksualno nasilje, a među omladinom modnu epidemiju proljev elgetebeštija – stoji u primitivnom pismu.

Na kraju pisma stoji kako ''ne žele majmunsko društvo već demokratsko društvo''.

Komentara 49

JA
Jahutockakom
11:55 24.05.2018.

Opet ustaše atakuju ionako krhkog i ugroženog Bojana, pa dokle će to tako bre,dokle!?? :-)))))

MO
mobitel20
11:42 24.05.2018.

Bojana, zdrraavoooo ! Da, u Prnjavoru, kod kevine ti rodbine koja te "odgojila", nema primitivaca. Daa, "joooj primitiiiivciii", aah.

MO
mobitel20
11:39 24.05.2018.

Klasika. Ovako imbexsasi napisu grafit , fotkaju ga, i onda objave kao "skandal". Ovo je ista prica. A cak kada bi i stvarno dobio jedno anonimno pismo zar je to tema za medije!? Pa pisu ljudi mnogima, drustvu potrosaca, hrtu,, vodovodu...zasto nebi i zastupniku !? Ali ponavljam, ovo je na tragu imbex propagande.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije