Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja?

Veleposlanica Srbije primila pismo: 'Da sam na čelu Hrvatske, pojeli biste tu notu'

Mira Nikolić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
19.04.2018.
u 21:53

Miri Nikolić preko službene stranice veleposlanstva upućeno je pismo koje potpisuje izvjesni Aleksa Skeljo

Veleposlanica Srbije u Zagrebu Mira Nikolić, koja je jučer odbila primiti prosvjednu notu Hrvatske nakon incidenta Vojislava Šešelja i prekida posjeta hrvatske delegacije Srbiji, dobila je prijetnje, piše Blic pozivajući se na neimenovane diplomatske izvore.

Ovaj list navodi kako je Miri Nikolić preko službene stranice veleposlanstva upućeno pismo koje potpisuje izvjesni Aleksa Skeljo.

– Poštovana gospođo Nikolić, budite sretni da ja i moji istomišljenici nismo na čelu Hrvatske jer vas uvjeravam da biste tu notu pojeli. Jednom je Krleža rekao: "Čuvaj se hrvatske diplomacije i srpskog gostoprimstva." Bio je u pravu – navodi se u pismu.

Mira Nikolić
1/5

Komentara 46

DU
Deleted user
22:05 19.04.2018.

Hahahaha, uputila pismo sama sebi i sad zapomaže.

Avatar navijač
navijač
22:30 19.04.2018.

To treba izbacit napolje iz Hrvatske. Ako neće primiti tu notu ili šta je to već , znači da se ne slaže s tim , ona ili Vučić. Pametnom dosta.

OO
onako_ovlaš
22:28 19.04.2018.

kad bi večernji ovako promptno objavljivao druge i ozbiljnije vijesti e to bi bilo dobro,no večernji igra po žici udjela kapitala misleći da to publika ne vidi,makar bio zapakirano u slojeve celofana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije