Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO Ekipa Istrage prva snimila Branimira Glavaša u njegovu osječkom stanu nakon štrajka glađu

Glavaš se oporavlja

glavas-txt.jpg
import
28.03.2007.
u 20:12

Kamera Istrage prva je, nakon dugo vremena, snimila Branimira Glavaša. I to u njegovu osječkom stanu!
 Glavaš izgleda dosta dobro, prilično se oporavio nakon štrajka glađu. No i dalje se većinom kreće uz pomoć štapa  ekskluzivno nam je otkrila novinarka Istrage Ivana Mandić, koja je potkraj prošloga tjedna s ekipom posjetila Glavaša u Osijeku.

Svjedok na webu
Surfajući internetom u potrazi za višestrukim silovateljima, a za potrebe naše Rekonstrukcije, koja će se večeras emitirati na Novoj TV, otkrili smo da se ime Milana Šipoša, Osječanina pravomoćno osuđenog za silovanje dviju maloljetnica, pojavljuje na internetskim stranicama Branimira Glavaša.

Pretragom Glavaševa weba ustanovili smo da je Šipoš jedan od svjedoka tužiteljstva u "slučaju garaža", koji se protiv Glavaša vodi u Zagrebu te da je pritom mijenjao iskaz tražeći od države različite pogodnosti dok služi zatvorsku kaznu.

Premda smo znali da se istražni postupci vode u tajnosti, vrijedilo je barem pokušati porazgovarati s Glavašem. I uistinu, ekipu Istrage je primio u svom stanu  rekao nam je urednik Istrage Andrej Rora.

Dobar domaćin
A kao dobar domaćin, Glavaš je novinarku Istrage najprije počastio sokom:
Glavaša smo zatekli u trenutku dok je gledao Vijesti Nove TV. Zadovoljno se smješkao jer se igrom sudbine u njima upravo emitirao prilog o izborima u Slavonskom Brodu, na kojima je njegova lista osvojila dva vijećnička mandata. Ponosim se time  kratko je rekao.

No, podsjetio nas je da su mu medijska istupanja zabranjena i da bi, kršeći to pravilo, mogao zaraditi višemjesečnu zatvorsku kaznu. Stoga smo s njim samo neobvezno čavrljali, a za temu o silovatelju svjedoku, koja će se večeras emitirati, morali smo se obratiti Glavaševim odvjetnicima  kazala nam je Ivana Mandić nakon povratka iz Osijeka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije