Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ MANDATA
Povratak na članak

Glavaš ostao bez mandata i plaće, propao mu plan o podmićivanju

Glavašu ostaje saborska mirovina jer ima tri uzastopna mandata i više od 15 godina staža.

Komentari 79

OB
-obrisani-
14:54 16.08.2010.

hehehehe,kaubojska drzava...ratni zlocinac u bekstvu a placa mu drzava koja ga ganja sa pravosnaznom i izvrsnom presudom penziju iz vlastitog budzeta...pa dajte mu onda i sluzbeni auto i vozaca....a ludi srbi ne daju penziju mladicu ptoriv koga postoji samo optuznica....e komedije.

VL
UN
Universo
17:32 16.08.2010.

Sramota je kaj si ovaj Glavaš dopušta.Žalosno je da je ovakav čovjek bio general HV-a jer on nema niti trunke srama.Da mu je stalo do ove države nebi niti primao svoju plaću jer za nju nije ništa napravio da ne kažem još da je pobjegao u drugu državu.Stvarno neka ga bude sram jer tako se ne ponaša jedan general.

VL
OB
-obrisani-
03:49 20.08.2010.

Heroji su heroji. Heroji domovinskog rata su u domovini. Nasa domovina je u Hrvatskoj. Posteni ljudi ne bjeze. Glavas je kukavica i osramotio je svoje prezime, ljude koji su mu vjerovali, cin i zasluge. Izgubio je cast. Izgubio je obraz.braz. On vise ne postoji. Zalud mu novac, zalud mu Matanovi dvori...

VL
FE
Felicijen
16:13 16.08.2010.

Kako on dobiva svoju skromnu saborsku penzijicu? Diplomatskom poštom?

VL
OB
-obrisani-
14:39 16.08.2010.

Izdao si svetu zemlju Hrvata, a da si htio sačuvati medalje mogao si ih samo pokloniti. Umjesto da ih sa ponosom nosiš, pa barem i u replici što si nam deratizirao državu za koju ti beskrajno hvala, ali još ne dovoljno, ti ovako…kao pravi izdajnik … Prodao bi ti rođenu mater i za 10 kuna a ovakve \'rvatne kao što si ti su i rasprodale ovu zemlju i počele je poklanjati srpskoj gamadi. Tc, tc, tc, tc…Još bu na kraju ispalo da ih je kupilo ono draganče koje bježi kao mladić.

VL
OB
-obrisani-
14:45 16.08.2010.

Nije lako razumijeti ljude nije se lako razumijeti u zakone ocito da zakoni nisu jednaki za svih. Ne razumijem ako je osuden i pobjegao treba mu skratiti sve dok se ne vrati. Kako se moze slati mirovinu covjeku za kojimm je ispisana tjeralica ? I gospodin general trebao bi se sa ponosom braniti u domovini a ne dati u bjegstvo, to se moze tumaciti kao da priznaje da je kriv za to za sto ga optuzuju. Ne shvacam NULA

VL
OB
-obrisani-
14:58 16.08.2010.

Pisu se medunarodni ugovori i SVI propagiraju za pravdu to mi se ne uklapa AKO SU SVE DRZAVE ZA PRAVDU ako suraduju KAKO TO da ne izrucuju osobe koje su osudeno za neki prekrsaj TO JE KONTRADIKTORNO dupli moral to nije borba za pravdu i cemu sluzi i kome sluzi imunitet ? Od cega imunitet ? Za sto imunitet NISU SVI GRADANI POD ISTIM ZAKONIMA ? kAKVE VEZE IMA AKO JE NETKO POLITICAR ILI ZEMLJORADNIK ?

VL
OB
-obrisani-
15:03 16.08.2010.

Kamo srece za \'\' GENERALA \'\' da nije pobjegao u Spaniju kao Gospodin Gotovina ocito da su u \' Spaniji \' za pravdu

VL
HR
hrvatin
15:07 16.08.2010.

Mandatno imunitetno povjerenstvo sastavljeno od komunjara,jugoslavena,cetnika i ostalog smeca mu je presudilo.Fuj! Nijednu se zemlju svijeta ne ponizava ovako perverzno kao drolju kao sto to cine hrvatomrsci ovoj koju nikada nisu htjeli.Onaj neki smrad na portalu htnet sa neopisivim uzitkom stavlja naslov da je ratni zlocinac Glavas dosao po placu.Ta smradina je sigurno provela rat u bunkeru ili u materinom krilu pod titovom slikom.Nema spasa ovoj zemlji,umire kao napustena stara izmucena majka koju njena djeca nece zbrinuti.I umire na zadovoljstvo mnogih sto joj sisu krv sa gustom.

VL
BZ
Branko Zajec
15:14 16.08.2010.

Čudna je profesija političar. Glavaš od uglednog \"uvaženog gospodina zastupnika\" postao je odbjegli ratni zločinac, ali sa visokom mirovinim stečenom u Saboru. Interesantno, taj odbjegli zločinac, instalirao je drugog istina ne osuđenog, ali ipak odbjeglog Sanadera u sam vrh države. On ga je zahvaljujući svojim momcima postavio za predsjednika HDZ-a, nakon kojeg je nastao vrtoglavi uspon Sanadera. Uskoro je postao je apsolutni gazda Hrvatske, sa svim privilegijama koje uz to idu Slučajno ili ne oba su bili zastupnici u Saboru, oba su otišla na neuobičajen način i oba se spominju samo u kontekstu nepoštenja.

VL
OB
-obrisani-
15:17 16.08.2010.

dva najslicnija naroda na balkanu,takoreci apsolutno isti po karakteru,ponasanju,govoru i pismu i fasistickim,rasistickim tendencijama su srbi iz RS i hrvati....pa se sad pitam ponovo, da li su srbi hrvati ili obratno....al svakako da ni jedni ni drugi nemaju mnogo veze sa kulturom srbijanca sto se nekih stvari tice...taj etnicki kolplex nize vrednosti,nit je postojao niti ce postojati istocno od drine.

VL
HR
hrvatin
15:19 16.08.2010.

Glavas vam je ratni zlocinac jer je branio svoje od istrijebljena od krvozednih cetnickih bandi koje su vise od svega zeljele zbrisati Hrvatsko ime sa lica zemlje,a vojislav stanimirovic,ministar u vladi cetnicke krajine koji je izjavio tada da je ociscena od ustasa ,vam je uzoran gradjanin srpske nacionalnosti,saborski zastupnik i kolega!?Jeste li vi uopce zasluzni postojati? Niste i necete,osim kao robova srpskih u nekoj novoj velikoj srbiji koja ce opet imati neko drugo ime kao pokojna smrdljiva sugoslavija.Dao Bog da vas opet bicuju i zatvaraju jedno stotinjak godina,cim otvorite usta.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
15:19 16.08.2010.

sramota hrvatskog naroda. treba mu oduzeti i državljanstvo i zabraniti povratak u RH. neka vidi što je Zenica.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
15:21 16.08.2010.

Milutine. Mi svoje predsjednike i premijere nismo ubijali. Niti izručivali :)))) Od velike srbije nastala je UŽAS . Uža Srbija ( srbija bez pokrajimna). Tek toliko.

VL
ST
standup
15:25 16.08.2010.

jos´ne kapin ove nasé PravDa-e ,...pa ako General-Mesic´ima sve priviulegije i penziju, a i mnogi \"antifasisti\" imaju i partizansku i Fashi-taljansku penziju Skupa svaki misec,...zasto cñovik koji je Odbranija Slavoniju i Baranju od JNA-Cétnika, ne more imati penziju Domovinskog rata (jer bez njegovih zasluga, nebi ni ostali Gradjani u Slavoniji -imali ni posla ni penzije)??

VL
OB
-obrisani-
15:28 16.08.2010.

@ hrvatin Hrvatsku su branili Hrvatski gradani od male djece do starih baka i djedova ali za to nisu dobili ni medalje ni privilegije Zasto se daje pocast pojedincima AKO se ima dati nekom pocast medalje i privilegije NEK SE SE TO DA ONIMA KOJI SU BILI NA FRONTI

VL
OB
-obrisani-
15:31 16.08.2010.

STO BI ZNACILI MINUSI NA POSTOVIMA? Nije li to kukavicluk ? Pa argumentirajte vase minuse ako imate argumenta ;(

VL
HR
hrvatin
15:35 16.08.2010.

etkieta 73 stavi etiketu na celo da si smece i izrod govnjaru jedan smrdljivi.Zna se tko si kad izrugujes Gotovinu i Glavasa.Ima vas kao troskota jer vam je tlo pogodno za razvoj.Cuvaju vas i stite istomisljenici.Sve smece.

VL
DU
Deleted user
15:39 16.08.2010.

Glavu gore generale,otice ce i ova hrvatska nepogoda.

VL
SE
sedam
23:59 16.08.2010.

tko je ovaj kondukter, i gdje mu je kapa?

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.