Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVLJAŠTVO NA PROSVJEDU

Glasnogovornik Vlade i Ministarstvo kulture osudili napad na reportera RTL-a

Zagreb: Glasnogovornik Vlade RH, Marko Milić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
20.11.2021.
u 18:39

"Kakvo divljaštvo i kukavičluk prosvjednika koji su napali s leđa novinara Gorana Latkovića dok je izvještavao za RTL", napisao je Milić na Twitteru.

Glasnogovornik Vlade Marko Milić na Twitteru je oštro osudio fizički napad na reportera RTL-a Gorana Latkovića tijekom subotnjeg prosvjeda protiv covid potvrda, nazvavši ponašanje prosvjednika "kukavičlukom i divljaštvom", a osudi se pridružilo i Ministarstvo kulture.

"Kakvo divljaštvo i kukavičluk prosvjednika koji su napali s leđa novinara Gorana Latkovića dok je izvještavao za RTL", napisao je Milić na Twitteru.

"Tzv. borci za slobodu ugrožavaju slobodu i prava većine odgovornih u društvu! I to na dan kad imamo 65 umrlih od covida-19. A danas otkrivaju i svoj politički predznak", stoji u njegovoj objavi.

Glasnogovornik Vlade Milić uz objavu je stavio i screenshotove portala s naslovima "Izudarali reportera RTL-a" te "Gotov veliki prosvjed u Zagrebu: Na trgu tisuće ljudi, došli Bulj, Hasanbegović, Raspudić...".

Objavom na Twitteru reagirala je i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek.

"Najoštrije osuđujem napada na novinara RTL-a Gorana Latkovića koji je fizički napadnut danas popodne dok je izvještavao s prosvjeda organiziranog danas u Zagrebu", napisala je ministrica.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
18:58 20.11.2021.

Ja kao građanin ove zemlje osuđujem svakodnevno pristrano izvještavanje svih medija u Hr. Među njima taj RTL prednjači mada niti ostali nisu daleko ... .. Zašto se ne upitate zašto je tome tako , zašto velika većina ljudi koji mislee svojom glavom ne vjeruju u "slobodne i neovisne" medije .... tko je krivac ...

AN
Antiantifaa
19:08 20.11.2021.

Osuđujem napad vlade i stožera na Hrvate.

DU
dr(Ug) Drpimir Kradezejčić
19:10 20.11.2021.

Prisilili su ljude na cijepljenje a onda objave kako vlada nezapamćen interes za cijepljenje. Nije ni čudo što su ogorčeni medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije