Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Gita voli lagane šetnje, ali možete je povesti i na planinarenje

Foto: Martina Popovčić
1/5
29.03.2023.
u 14:35

Kujica ima dvije godine, cijepljena je i kastrirana, a od njezine tete čuvalice dobit ćete sve dodatne informacije

Gotovo pola svog života Gita je provela u skloništu. Za to vrijeme nitko je nije primijetio i poželio udomiti. No, volonteri Udruge za zaštitu i dobrobit životinja Najbolji prijatelj prepoznali su u njoj idealnog kućnog ljubimca i pomogli su u traženju privremenog smještaja.

Gita se u svom privremenom domu vrlo dobro snašla, a volonteri za nju kažu da je pas za sve koji do sada nisu imali iskustva sa psima, a htjeli bi ga udomiti.

– Kujica ima labradorsku narav, voli se maziti, odgovara joj lagana šetnja, ali i malo veće aktivnosti, što je pokazala nedavno kad je sudjelovala na izletu 10 psećih staza u organizaciji Canicross Croatia. Uz to, pokazala je da je naučena na vožnju automobilom i da je miroljubiva prema svima – opisuju Gitu.

Kujica ima dvije godine, cijepljena je i kastrirana. Upoznati je možete na privremenom smještaju u Novom Zagrebu, a sve dodatne informacije dobit ćete od njezine tete čuvalice na 099/27-76-410.

 

Ključne riječi
pas

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije