Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESEBIČAN ČIN

Gesta koja je dirnula mnoge: Radnom kolegi kupili auto

Foto: Screenshot/Facebook
29.12.2018.
u 16:50

Sead Hodžić uvijek se mučio kako se dovesti do posla

Ovih su dana zaposlenici poduzeća 'SMM-Turija' iz Bihaća uljepšali praznike svojem kolegi s posla Seadu Hodžiću kupivši mu automobil Fiat Punto. SMM-Turija jedan je od lidera proizvodnje, ugradnje i servisa roleta, a i jedini su proizvođači kamionskih cerada na području Unsko-sanskog kantona u BiH, prenosi Jutarnji.hr.

- Zaposlenici su na tu ideju došli spontano i svi su izdvojili dio novca kako bi pomogli kolegi. Sead se zaposlio prije godinu dana kod nas i to je jedan vrijedan i zlatan dečko. Prije mjesec dana položio je vozački ispit, ali problem je što nema automobil i uvijek se muči kako da se doveze do posla, s obzirom na to da ne živi tako blizu- rekao je vlasnik tvrtke Muhamed Selimović.

Ovaj nesebičan čin raznježio je mnoge, a samog Hodžića doveo je do ruba suza. -Kad sam došao na posao, dočekao me je cijeli kolektiv i ispočetka nisam znao o čemu se radi. Morao sam hodati zatvorenih očiju, a kada sam ih otvorio, imao sam što vidjeti. Ovo je najljepši novogodišnji poklon koji sam mogao dobiti, čak je bio uvezan crvenom vrpcom- kazao je presretni Hodžić.

Ključne riječi

Komentara 14

PV
prcko.vitamincic
14:01 30.12.2018.

Zašto ne pišete o dobrim djelima npr u mađarskoj ili Italiji oni su nam isto susjedne zemlje kao i BiH? Zar to nije fašizam?

DU
Deleted user
06:12 30.12.2018.

kog briga za unsko sanski kanton? kaj mi imamo sa svime time? hallo?

Avatar Trica
Trica
12:11 30.12.2018.

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem koliko su pojedinci zlobni. Vi ne bi bili u stanju svome kolegi ni bicikl kupiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije