Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
General Krstičević:

Nacionalna sigurnost nadstranačko je pitanje

Damir Krstičević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
17.09.2015.
u 17:34

Konferenciju o sigurnosnim izazovima u petak će otvoriti predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović

Sigurnosni izazovi od 2015. do 2025. i mogući hrvatski odgovori na izazove nacionalnoj sigurnosti teme su Međunarodne sigurnosne konferencije "Zagreb 2015.", koju u petak u zagrebačkom "Westinu" organiziraju njemačka Zaklada Konrad Adenauer i HDZ-ova Hrvatskog državnog zavjeta.

Izlaganja će imati i državni tajnik u ministarstvu obrane Njemačke Ralf Braukspie, Carolyn Haggis i Matthew Rhodes iz Europskog centra za sigurnosne studije "George Marshall", kao i Ian Brzezinski iz SAD-a.

Konferenciju će otvoriti predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko. Jedan od uvodničara general Damir Krstičević inzistira da je pitanje nacionalne sigurnosti nadstranačko i da moramo "združenim snagama odgovoriti na izazove". 

>>Ovo su Milanovićevi i Karamarkovi ključni igrači za izbore

>>Koga podržavaju umirovljeni generali: Krstičević u pratnji Grabar-Kitarović, Domazet s Kujundžićem

Komentara 33

BU
bubimir55
18:06 17.09.2015.

Potrebno je uvesti izvanredno stanje s HV-om na granicama i zatvoriti članove vlade radi zaštite ustavno pravnog poredka RH.

TO
Toaletni
17:41 17.09.2015.

Hoće li i vesna teršelić imati izlaganje?

BU
Bulaba
19:16 17.09.2015.

Po zadnjim procjenama u Hrvatsku je ušlo preko 17 tisuća ljudi. Mediji namjerno lažu. Do večeras ih je 20 tisuća, do nedjelje 50 tisuća, za dva tjedna preko 150 tisuća. Niti jedan neće moći izići iz Hrvatske. Svi će ovdje ostati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije