Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavljene pretrage

General Čermak osjeća se bolje i uskoro bi mogao izaći iz bolnice

cermak (1)
Matija Topolovec/Pixsell
18.04.2011.
u 15:32

– Čuo sam se s generalom Čermakom i rekao mi je da se osjeća bolje te da će uskoro kući – potvrdio nam je Pero Kovačević

Nakon što je general Čermak u subotu oko 21 sat zbog jakih bolova i problema s prostatom zaprimljen u KBC Zagreb, stanje mu se popravilo pa liječnici očekuju da bi u srijedu mogao kući.

Odmah po dolasku u bolnicu Čermaku su obavljene sve pretrage, a liječnici kažu da su u potpunosti otklonjene sumnje na ozbiljnije dijagnoze. Doznajemo da je riječ o upali i povećanju prostate koji su prouzročili bolove.

Nakon terapije Čermak se, kažu liječnici, osjeća dobro, nema temperaturu, a i bolovi su se smirili što, s obzirom na dijagnozu, upućuje na dobar tijek liječenja bez komplikacija i skori oporavak.

– Čuo sam se s generalom Čermakom i rekao mi je da se osjeća bolje te da će uskoro kući – potvrdio nam je Pero Kovačević i dodao da se čuo i s Čermakovom suprugom Marijanom koja je sretna što se sve dobro završilo.

Ključne riječi

Komentara 35

OB
-obrisani-
16:06 18.04.2011.

Rak prostate je neizljeciv.

Avatar Sor@n
Sor@n
17:44 18.04.2011.

Ne sekirajte se bit će njemu itekako dobro. A zaslužio je na kraju da ostatak života provede u miru.

BM
BRANITELJ-MUP
17:23 18.04.2011.

The show must go on, 20 novih pumpi, još 3 dvorca i ........što još?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije