Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesuđeni predsjednici
Povratak na članak

Gdje su “nestali” kandidati

Onih 11 koji su predsjedničku utrku izgubili - nekamo su “nestali”. Gdje su, što rade nakon kampanje, zapitali smo ih sve redom.

Komentari 24

OB
-obrisani-
23:12 01.03.2010.

nestali su u Italiji gosp uredniche. Poštovani, Dugo sam razmišljao o Berlusconievoj \"Ocupare\" izjavi za Istru. Što će biti za 15-ak godina sa RH u EU, koji je scenario? Nakon što se sve zemlje pridruže EU jedini mogući modus osim obdržavanja granica (što je beskonačno dugo nemoguće) EU jeste: raspad EU. Kome odgovara raspad EU? Velikim zemljama članicama koje nemaju kolonije i prekomorske departmane odn. kojima su oduzete nakon 2svj rata. Našim najvećim tzv prijateljima: Italiji i Njemačkoj. Kako i kada raskomadati male države? (O Belgiji i Švicarskoj ne sada.) Opasnost leži u namjeri brisanju granica između zemalja članica EU u određenom trenutku, recimo 2025 AD nakon ulaska RH u EU - transregionalnoj podjeli i sl. Nakon raspada EU, nakon što svi već zaborave prijašnje zastarjele zemljovide premijer Italije će reći: čekajte ne zna se više gdje su granice, po kojim kriterijima sada NOVE granice? Ovo je naša zemlja! NAŠA STVAR! Mogli smo pola Trsta onda, možemo i sad. I Italija će stati na zapadne granice BiH ... Dvije stvari su za lijek: 1. Otezati, otezati i samo otezati i nikada NIKADA ne ući u EU. Male nacije u EU gube identitet. Neulazak jeste pokazatelj snage jedne nacije. 2. Osigurati jače, čvršće veze među zemljama bivše Yu uključiv Bugarsku i Rumunjsku - stvaranje tržišta 30miliona - pred ulazak u EU. Igra EU diplomacije je slijedeća: uvaliti vrlo sličan sporazum i pozivati se kao da je taj već potpisan. Ne potpisivati niti račun bez prethodne provjere. A kad se podvala ponovi, ima li koje druge opcije osim ostavke premijerke? Svjetlo istine prekriva koprena dva urotnika u Rimu. Zato ću jogu treniram. U idućih 30 godina kada engleski postane drugi službeni jezik u RH poput Nizozemske, više nikoga neće biti briga za domovinski rat i RH uopće - identitet nacije se tada gubi. Ako bih mogao što zamoliti bilo bi to vratiti 20tak hrvatskih banaka u većinskom vlasništvu stranog kapitala u hrvatske ruke pred skori ulazak RH u EU. Pitanje je dali će u Eu biti moguće i dozvoljeno podržavljenje domaćih banaka u stranom vlasništvu. Bilo to nacionalizacijom-podržavljenjem većinskih (51%) paketa banki kao u Vel. Britaniji, Islandu i drugdje, ili na koji drugi način. Bez toga sve je izgubljeno. P.S. Ne bih htio Istru vidjeti u raljama Italije. Opet, niti novi savez sa Srbijom baš nije ... S druge strane, kad bih mogao birati u kojoj bih se zemlji rodio - Italija, Francuska, ipak Italija je naj definitivno. Opet, ono prvo Istru u raljama ne bih... (Eto prijavio sam za svaki slučaj silovanje. Sad idem na ručak negdje u Toscanu. A doma ću večerati, naše (ne pitajte koje) bolje kuhaju). Zahvaljujem Sa poštovanjem

VL
TC
tigar-cro
16:04 28.02.2010.

Sve, same....notorne....LOPINE, koje bi u svakoj, \"normalnoj\" državi....bile min. 10-15 god, u zatvoru!!!! A, ovdje im se, kreteni....dive...

VL
LU
luena
16:24 28.02.2010.

Bandic da radi kao konj,hajte molim vas ...nikad nije i nece ...Ali zato trci ko konj.

VL
DI
diabik
17:17 28.02.2010.

šteta za Ožbolticu što nije predsjednica,, pametna cura, borbena i poštena.Ajde Vesnice pusti privatluk i biznis i vrati se u politiku jer je pravosuđe oitišlo u PM, a treba raditi ko crnec da se izvučemo.

VL
MO
momak23
20:35 28.02.2010.

Vesnica je prvo bila na face liftingu sada je na duhovnom liftingu..ahaha

VL
OB
-obrisani-
19:28 01.03.2010.

Nadan Vidošević htio ploditi kobilu, pa mu polomila kralješke.

VL
PG
praseca gripa
15:23 28.02.2010.

Ja se samo bojim da i ovo placa narod!

VL
UK
Ugo Kajvez
15:36 28.02.2010.

28.02.2010. u 15:26h svecenik . Hrvat koji se srmai svog hrvatskog imena pa postaje kvazi anglo ...... i takav bi nam bio predsjednik, nije čudo da nam država propada. . Zato uvijek tvrdim, svi koji rade za državu bi smijeli imati samo JEDNO državljanstvo, .. HRVATSKO, .. ako žele raditi za državu.

VL
OB
-obrisani-
15:55 28.02.2010.

Svaka je prilika dobra za reklamu ovog marokanskog sharlatana. Besramno !

VL
OB
-obrisani-
15:59 28.02.2010.

...a (najvaznije)..koliko oni sada $oldi, primaju i trosé...??...znamo da je kriza i recesija...

VL
KR
kripton
16:03 28.02.2010.

izgubljeni u vremenu i prostoru poneki,putuju po svijetu šopingiraju,studiraju,državni službenici,e kako smo mi prerano zatvorili goli otok

VL
OB
-obrisani-
16:18 28.02.2010.

Za marokanca lopova pravite reklamu... A maroco je veliko sranje za odmor samo kreteni francuzi uvelicavaju tu pustinju ! Eto iz iskustva...

VL
AN
ankicascreiber
17:55 28.02.2010.

koga zanima ovih 11 sarlatana. VECERNJI radnici SPLITSKE ZELJEZARE su u strajku pokusavaju spasiti svoje profitabilno poduzece od sapa mafijasa. Ti radnici su danas na prvoj crti bojisnice bore se za civiliziranu hrvatsku!!!!! Nema sa njima ni Thomspsona ni HVIDRE ni Jace, ni Hebranga niti svih ostalnih \"drzavotvornih\" sarlatana. VECERNJI nije o tome pisao ni rijeci, pisu se glupsti, sto radi 11 loosera, kako neki osijecki peder zeli promijeniti spol!!!! O spitskoj zeljezari ni rijeci!!!!! SRAMOTA!!!!

VL
AN
ankicascreiber
18:03 28.02.2010.

VECERNJAK server vam je totalna kanta, spor, stalno se zaglavi kada se stavljaju komentari, dajte molim vas kupite si posteno racunalo, ili nadite profesionalnog administratora!!!! Usput receno bio bi red da prestanete pisati LAZI o Primorcu, Primorceve sanse za profesouru u americi jednake su sansama Hrvatske da dobije domacistvo za prvenstvo africkih zemalja u nogometu. Primiorac bezocno laze, i vi neprofesionalno svaku njegu laz stavljate kao cinjenicu.

VL
BS
bstrabi2
18:23 28.02.2010.

Vesna Škare Ožbolt.Se išla u Maroko kandidirati za predcjednicu.Samo mora pokrit glavu.Vidošević razmišlja na koji naćin vratit lovu koju je spiskao.Neko bu debelo platio......

VL
AD
Adriano
18:23 28.02.2010.

Ozboltica u Maroko kod vrača. Ma mislim! Fakat luda zena. Zapravo, nikakvo cudo, nasli su zajednicki interes i biznis: prodaja magle i dima.

VL
OB
-obrisani-
18:23 28.02.2010.

Prema nekim komentarima 11-orica kandidata jesu ološ pa ispada da je onaj izabrani mirisavo cvijeće. Nemojmo se zamarati s onima koji nisu izabrani. Neka se svatko dokazuje i pokazuje u svom životu. Bio je jedan izvrstan kandidat među njima, alili ga zbog buke koja se u medijima stvorila naša prosječna pamet nije prepoznala. Čovječja ribica i Broš-hanuma!!! Na to dvoje trebamo obratiti pozornost. Kako da ih onemogućimo da nas izlude do kraja i potom strpaju u europsku ubožnicu. Pripremajmo se za sljedeće izbore mimo hdz-a i sdp-a. Pozdravlja vas Kuma Jela! Vjera u Boga i domovinska sloga!

VL
Avatar kos
kos
18:31 28.02.2010.

Kritikirali ih mi koliko god SVI ONI UŽIVAJU UPLODOVIMA NAŠEG CARSTVA!!!!

VL
DU
Deleted user
22:08 28.02.2010.

predsjednicki kandidati su nestali,to stima...predsjednik se jos nije pojavio...

VL
DU
Deleted user
00:28 01.03.2010.

Vidim svi su uplakani i nesto im lose ide.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.