Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gašenje BiH: Na državnoj televiziji vidi se baš sve o državi Hrvata, Srba i Bošnjaka

05.04.2022. u 18:02

Državna televizija, kao još jedan projekt međunarodne zajednice u BiH, pokazala se nefunkcionalnom. Nju je, po nalogu visokog predstavnika, prije dva desetljeća osmislio Britanac John Shearer. Kopirajući BBC, ustrojio je javni servis s državnom i dvjema entitetskim televizijama. Bez hrvatskog kanala. Baš kao u Daytonu, bez hrvatskog entiteta. Jednako kao daytonsku BiH, i televiziju britanskog stručnjaka, kao takvu, nitko neće. I zbog toga je, poput države, svezana u “luđačku košulju”. Svi je izbjegavaju financirati, čak joj ne daju ni ono što joj sa zajedničkog računa pripada. Zato je državnu televiziju blokirala entitetska Porezna uprava.

Ključne riječi

Komentara 10

ČL
članak238
19:02 05.04.2022.

Logično bi bilo - koliko konstitutivnih naroda toliko entiteta.

Avatar southman
southman
18:12 05.04.2022.

Gasi sve.

SL
slavenZadravec
19:59 05.04.2022.

Od kada je u BiH prevladao nacionalizam to je svim narodima donijelo samo zlo. Rat, razdor, a kasnije i zaostajanje u svakom pogledu. Ipak oni se i dalje drže tih nacionalizama??!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije