Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ 5 DANA

GAF 2: Stiže Urban&4, besplatan ulaz i kamp za sve posjetitelje

gaf1
Foto: GAF
1/3
30.07.2012.
u 10:47

GAF je i ove godine u organizaciji i pod pokroviteljstvom Grada Gospića i Udruge mladih GS BOOM.

Samo pet dana ostalo je do dugoočekivanog Gospićkog alternativnog festivala koji je prošle godine, kada je prvi put održan, privukao oko 800 posjetitelja.

Na starome mjestu, u Brušanima pokraj Stare Pile, u subotu 4. kolovoza očekuju se mnogi zaljubljenici u rokerske note. Ulaz im je besplatan, isto kao i kampiranje, a  očekuje se šest bendova i DJ koji će svirati do dugo u noć.

Najjače ime ovogodišnjeg GAF-a zasigurno su Urban&4, a pridružit će im se Antenat, Brkovi, Agony Cell, Zvukodlak, Ramones Performance Band te DJ Pero Mirman.

Svirka počinje u 19 sati, a organiziran je i besplatan prijevoz autobusom iz Gospića do Brušana i natrag.

GAF je i ove godine u organizaciji i pod pokroviteljstvom Grada Gospića i Udruge mladih GS BOOM. Iza njih je i Grocks, rock-festival koji u srpnju i kolovozu u Gospić dovodi bendove iz cijele Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije