Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Friščiću nagrada za životno djelo. Predlagatelji većinom iz HSS-a

'11.02.2011., Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, Zagreb - Josip Friscic, predsjednik HSS-a.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
03.03.2011.
u 11:58

Vijećnici SDP-a i HNS- a napustili su skupštinu u trenutku glasovanja

Predsjednik HSS-a Josip Friščić na županijskoj skupštini Koprivničko-križevačke županije većinom glasova dobio je nagradu za životno djelo. Vijećnici SDP-a i HNS- a napustili su skupštinu u trenutku glasovanja.

Predsjednik kluba zastupnika ovih dviju stranaka Marinko Bagarić kazao je da je neprihvatljivo da stranački čelnici nagrađuju stranačkog šefa.

– Taj prijedlog nosi sa sobom negativne političke konotacije – rekao je Bagarić i  dodao da predlagatelji nisu gledali doprinos za opće dobro nego osobne interese i kako se svidjeti stranačkom šefu ili podići rejting u izbornoj godini.

– Friščić nije učinio ništa tako važno za županiju koja još nije dobila brzu cestu ni autocestu, a dijelom je kriv i za događanja u Podravki – zaključio je Bagarić.

Stjepan Henezi (SDP) kazao je kako ga ime Josip Friščić podsjeća na ministranta ili asistenta Vlade, Vlade koju narod želi smijeniti, a oni bi mu trebali dodijeliti nagradu. U šali je za nagradu za životno djelo preporučio premijerku Jadranku Kosor.

Josip Vincek, nezavisni zastupnik, jedini je stao u Friščićevu obranu rekavši da se ne gleda ono što nije učinjeno, već ono što je učinjeno.

Nagrada za životno djelo iznosi oko 40 tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 26

NI
nidjomidjo
12:17 03.03.2011.

Nagrada za životno djelo za kaj? Jedino za uspješno muljanje, politikanstvo, političku trgovinu i spletke, tu je zaista vrhunski ekspert. Pa kako ih nije sram...

Avatar pretorijanac
pretorijanac
14:57 03.03.2011.

S R A M O T A!! Opet se pokazalo da smo pravi Dudeki podravski.......ma, kak ga nije sram uopće primiti tih 40.000 kuna!!!

OB
-obrisani-
12:12 03.03.2011.

Hraaac-Pljuuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije