Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hss na izborima

Friščić: Podnijet ćemo račun za ono što smo radili prošle 4 godine

'01.09.2011., Karlovac - Josip Friscic na konferenciji za novinare komentirao aktualnu politicku situaciju.  Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
13.11.2011.
u 11:04

Bez iznenađenja: HSS je u koaliciji sa Zelenom strankom i Strankom penzionera u 1. i 7., 8. i 10. izbornoj jedinici.

Nakon što je četiri godine odgovorno obnašala dužnosti, očekujem da Hrvatska seljačka stranka potvrdi svoju snagu i mandate, rekao je Josip Friščić jutros u Saboru predajući izborne liste.

Što se tiče predizbornog koaliranja, iznenađenja nije bilo: HSS je u koaliciji sa Zelenom strankom i Strankom penzionera u 1. i 7., 8. i 10. izbornoj jedinici. Najveći uspjeh stranka očekuje u 2. izbornoj jedinici, koja broji 12 tisuća članova i u kojoj su dosad polučili najbolje rezultate, a kojoj je nositelj upravo predsjednik stranke Friščić. Uspjeh također očekuju i u 6. izbornoj jedinici gdje je nositelj liste Marijana Petir, te u 10., koju predvodi Stipe Gabrić Jambo.

Osvrćući se na predizborne ankete, koje HSS-u nisu davale značajan uspjeh, Friščić je rekao da njihove ankete pokazuju drugačije.

- Očekujem da ćemo i u predizbornoj kampanji znati podnijeti račun za ono što smo činili posljednje četiri godine - rekao je Friščić.

O mogućem koaliranju nakon izbora, Friščić je rekao da je program HSS-a temelj za suradnju pa će surađivati s onim strankama s kojima se programski slažu. Upitan kako komentira da je HSS, stranka koja kritizira rad nedjeljom, odabrala upravo taj dan za predaju izbornih lista, Friščić je rekao da cijelo vodstvo stranke kolektivno odmah odlazi - na misu.

Komentara 38

DU
Deleted user
11:23 13.11.2011.

A šta je firščić i radio zadnjih 4 godine? sjedio sav ponosan u svojoj dobro unovčenoj fotelji skup s adlešićkom, čehokom i pupovcem, i plesao onako kako je hdz svirao..

KO
kotlić
11:30 13.11.2011.

Ja sam član HSS, nadam se da će ova spodoba što prije otići s čela ove stranke i odgovarati za neuspjehe koje je počinila zajedno sa klošarima iz HDZ!

PU
pumbica
11:16 13.11.2011.

Friščić da nije bilo HDZ-a.Vaša stranka bi nestala.Dok vam je gorelo pod nogama.HDZ vam je trebao,a sada pljujete u tanjur iz koga jedete.Zašto ste najedanput zamrzili HDZ?Ja znam zašto jer ste vjetropiri.I vama je bitno samo da imate saborsku plaču....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije