Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI HIT NAKON MORA

Francuzi napravili viralni video o Slavoniji: Peku slaninu, plešu kolo...

Baranja
Foto: screenshot/Vimeo
1/2
12.11.2015.
u 11:58

Mladi Francuzi Pascal Tang, Philippe Heng i Michael John Troung objavili su na internetu novi filmić o Hrvatskoj.

Mladi Francuzi Pascal Tang, Philippe Heng i Michael John Troung objavili su na internetu novi filmić o Hrvatskoj.

Nakon megapopularnog uratka s ljetovanja na Jadranu, zabilježili su i svoje uspomene iz Slavonije i Baranje. Glavni akteri u četiri minute i pet sekundi video snimke, tako, peku slaninu, piju vino, plešu kolo, igraju paintball, voze se kanuima po Kopačkom ritu...

Upoznavali su ravnicu od 9. do 18. listopada. Stigli su na poziv Turističke zajednice Baranje, koja je njihovu popularnost odlučila iskoristiti za promociju svoga kraja.

>>Večernjak s trojcem koji snima turistički film o Slavoniji i Baranji: Rakija i kulen su zakon!

>>Došli su u Hrvatsku, zabavili se, snimili video i 'posramili Vladu'

Komentara 11

PP
pp
13:19 12.11.2015.

Trebalo mi je nekoliko pokušaja da skužim da sam "upotrijebio nedopuštenu riječ", a da je ta riječ gl*p. Jer za nešto gl*po je nedopušteno reći da je gl*po. Ne drage novinarke i novinare, nemamo cenzuru...živimo u doba slobode govora...ništa vas tu ne smeta?

SL
sljeme
13:16 12.11.2015.

Ovo je odlična promocija za Baranju i Slavoniju. Koliko se je naplatila u zadnjih 25 godina ovakvi snimci mi daju nadu da ima ipak nekakve budućnosti za tu regiju koju volim i poštivam. Nadam se da će vlada prepoznati jednog dana koliko su zanemarili ovu važnu regiju i dati vise poštovanja i truda oko napretka u skoroj budućnosti.

Avatar Pravednik80
Pravednik80
12:32 12.11.2015.

Tako treba :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije