Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČI U BIJEGU

VIDEO Strava u Istanbulu: Dvojac upao u crkvu i zapucao, ubijena jedna osoba

Turkish police stand guard outside the Santa Maria Catholic Church in Istanbul
Foto: DILARA SENKAYA/REUTERS
1/6
28.01.2024.
u 13:06

Dvojica muškaraca napala su i ubila žrtvu tijekom nedjeljne mise, napisao je turski ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya

Dvojica maskiranih muškaraca ubili su u nedjelju jednu osobu u katoličkoj crkvi u Istanbulu, priopćilo je tursko ministarstvo unutarnjih poslova. Dvojica muškaraca napala su i ubila žrtvu tijekom nedjeljne mise, napisao je turski ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya na platformi X, nekadašnjem Twitteru.

Katolička crkva Santa Maria nalazi se u četvrti Sarijer u Istanbulu. Gradonačelnik Istanbula Ekrem Imamglu osudio je napad. Yerlikaya je napisao da vlasti rade na hvatanju napadača.

Žrtva "C.T., koja je bila među onima na misi, bila je meta napada vatrenim oružjem dviju maskiranih osoba i nažalost izgubila je život", rekao je ministar na platformi X. Turski dužnosnici ne koriste puna imena žrtava ili počinitelja napada.

Nije jasno zašto je žrtva meta. Na snimkama iz crkve vidi se nekoliko policijskih automobila i vozilo hitne pomoći ispred zgrade.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije