Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgodno otkriće

FOTO Razuzdani tulum: Dildo, pive u gaćama i policajci u neprimjerenim pozama

Foto: Dalmatinski portal
1/9
19.10.2020.
u 18:30

Iako na fotografijama prevladavaju policajci, može se vidjeti kako su prisutne i njihove kolegice.

Iako su oni snažna ruka zakona, svi znamo da su i policajci ljudi i vole se proveseliti. Fotografije upravo jednog tuluma policajskih službenika održanog u postaji aerodromske policije u jednima od sedam Kaštela objavio je danas Dalmatinski portal. 

Osim običnog skidanje uniforme, preko igranja s dildom, potom rekonstruiranja scena seksa između dvojice i više muškaraca fotografije tuluma ne odaju pretjerano primjerenu sliku ponašanja koja se očekuje u policijskoj postaji. Na fotografijama su vidljive velike količine alkohola,a pao je i zagrljaj s Policijskim etičkim kodeksom. 

Iako na fotografijama prevladavaju policajci, može se vidjeti kako su prisutne i njihove kolegice. 

1/9

O samom slučaju očitovao se Odjel za odnose s javnošću PU Splitsko-dalmatinske za 24sata. 

- Do danas nismo raspolagali saznanjima o navedenom događaju, niti o sačinjenim fotografijama. Pregledom javno objavljenog sadržaja na portalu, utvrdili smo da su fotografije snimljene u nekadašnjim prostorijama Postaje aerodromske policije Resnik. PAP Resnik je u novim prostorijama od lipnja 2018. godine. Po izgledu odore i tehničke opreme na objavljenim fotografijama razvidno je da se radi o fotografijama koje su snimljene prije otprilike 10 godina. Konačno, bez obzira na  protek vremena provest ćemo postupak utvrđivanja svih činjenica i okolnosti.

 

 

Komentara 22

HA
Hanok
20:12 19.10.2020.

kad sam ja pijan, NIKADA mi ne pada na pamet držati tipa za kitu. Niti staviti facu blizu kite kao da simuliram oralno. Ali NIKADA, može biti atmosfera zafrkancije na 10/10. Ovi bi se trebali pitati jesu možda u ormaru.

DU
Deleted user
18:40 19.10.2020.

To su oni koji bi trebali biti moralna vertikala društva , barem dok su u odori. Kad se ono napiju i to na dužnosti , onda je "normalno da se i oni malo provesele" , a kad drugi imaju vozeoze pod daleko manjim utjecajem alkohola , onda im ti isti naplaćuju masne kazne, i "samo rade svoj posao".

BA
babovac
20:29 19.10.2020.

Ja nisam drugo ni očekivao. Od koga je - dobro je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije