Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Iz čista mira napao policiju: Bacio mobitel i skočio na krov vozila

Policija
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
19.10.2020.
u 15:54

Kako bi spriječili njegovo daljnje protupravno ponašanje, policijski službenici su nad njim uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje.

Dvadesetdvogodišnjak s područja Novske je ničim izazvan, uočivši službeno policijsko vozilo, iskočio ispred njega, bacio mobitel u vjetrobransko staklo, nakon toga počeo udarati po vozilu i skočio na krov službenog vozila, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Sve se to dogodilo u nedjelju, 18. listopada oko 11 sati, u Zagrebačkoj ulici u Novskoj.

Kako bi spriječili njegovo daljnje protupravno ponašanje, policijski službenici su nad njim uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje. Uhićen je i doveden u prostorije nadležne policijske postaje poradi daljnjeg kriminalističkog istraživanja. Dok se nalazio u prostoriji za zadržavanje, lakše je ozlijedio policijskog službenika koji ga je obilazio.

Policija je priopćila kako je osumnjičeni 22-godišnjak prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sanikol
17:47 19.10.2020.

Nema zdravstvenije ustanove nego što je Goli otok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije