Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAĐA I RAČUNALNA PRIJEVARA

Prepoznajete li osobe s fotografija? Traži ih policija, pozivaju građane da se jave

Foto: PUZ
1/5
16.01.2024.
u 18:07

Policija je objavila i fotografije osoba koje traže, a osim informacije da se za njih pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima, nije poznato na koji način su oni povezani s njima

Zagrebačka policija traži dvije osobe koje su povezane sa slučajem krađe i računalne prijevare koja se dogodila još 18. kolovoza prošle godine na potezu između Radničke i Heinzlove ulice. Policija je objavila i fotografije osoba koje traže, a osim informacije da se za njih pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima, nije poznato na koji način su oni povezani s njima. 

Ženska osoba bila je odjevena u bijelu majicu, bijelu dužu košulju, crne kratke hlače, na glavi je nosila crni šešir te je bila obuvena u crne tenisice, navodi policija. Druga nepoznata osoba bila je odjevena u bijelu majicu kratkih rukava, bijele kratke hlače, na glavi je nosila bijeli šešir sa smeđom špagom, bila je obuvena u crne tenisice te je nosila crnu torbicu preko ramena.
 
- Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i na broj telefona 01 2302 122 - poziva policija.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

NE
Neretva93
19:24 16.01.2024.

Crvenkapica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije