Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA PROMETNA NESREĆA

FOTO Ovo je mjesto gdje je poginuo Livajin otac, tragovi nesreće još uvijek su vidljivi

Kastel Sućurac: Mjesto prometne nesreće u kojoj je poginuo otac Marka Livaje
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/7
28.08.2022.
u 12:04

Do nesreće je došlo oko 300 metara prije raskrižja za Kaštel Gomilicu iz smjera Splita.

Policija je dovršila očevid na mjestu sinoćnje nesreće u kojoj je poginuo motociklist u sudaru s osobnim automobilom. Nesreća se dogodila sinoć u 1.22 sati, a kasnije je u javnost došla informacij kako je stradao otac Hajdukova napadača Marka Livaje. Kako doznajemo, Milan Livaja stradao je prilikom povratka kući nakon druženja s prijateljima.

Na mjestu nesreće jutros su ostali tragovi na brzoj cesti između Splita i Kaštela. Do nesreće je došlo oko 300 metara prije raskrižja za Kaštel Gomilicu iz smjera Splita. 

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Promet se nakon obavljenog očevida odvija normalno. 

Podsjetimo, vijest o velikoj obiteljskoj tragediji napadača Hajduka zatekla je u Osijeku gdje Bijeli večeras igraju derbi 7. kola HNL protiv Osijeka.

Zvijezdi Hajduka klub je izrazio sućut i podršku, a pridružile su se i tisuće navijača koje je ova tragedija pogodila.

 

Ključne riječi

Komentara 9

PR
prokurator
20:36 28.08.2022.

kod nas su fatalne prometne nesreće tako česte (u prosjeku 1 poginuli dnevno), da i poznate osobe dođu na red, tj. njihove obitelji. čovjek je išao na motoru u suprotnom smjeru, nakon "druženja" u kasne sate, što reći, mogao je i nego drugi zbog njega poginuti.

MO
modovisisajteMaraschino
12:24 28.08.2022.

ne znam, s jedne strane ne volim kad se naslikavaju mjesta nesreće, no kad bi barem te slike imale efekta na psihu ljudi da budu pažnjiviji i da poštuju prometna pravila

LI
liliZG
12:49 28.08.2022.

dvije trake u istom pravcu, vrijeme nesreće, koliko promila je bilo kod oba vozača?, možda i nečeg drugog,...brzina sigurno... bio je to mix svega, ako smijem pogađati,... ali na tom potezu kašeli svih vrsta imamo popriličan broj nesreća zadnjih mjeseci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije