Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U OBITELJI

Velika tuga: Otac Milan nije se često pojavljivao u javnosti, ali je Marku Livaji uvijek pružao podršku

Facebook
28.08.2022.
u 11:18

Podsjetimo, nesreća se dogodila noćas u 1.22. Kako je izvijestila PU Splitsko-dalmatinska, vozač motocikla (M.L) poginuo je na mjestu nakon sudara s osobnim automobilom kod Kaštel Sućurca. Kako neslužbeno doznajemo, Livajin otac vraćao se kući nakon druženja s prijateljima.

Strašna vijest zatekla je rano jutros napadača Hajduka Marka Livaju. U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na području Kaštel Sućurca smrtno je stradao njegov otac Milan.

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Marka je ta vijest zatekla u Osijeku gdje čeka večerašnju utakmicu na Gradskom vrtu, derbu 7. kola HNL. Klub je odmah izrazio sućut cijeloj obitelji, a tisuće navijača od jutros šalju poruke podrške i sućuti najvećoj zvijezdi Hajduka. 

- Dragom Marku i njegovoj obitelji HNK Hajduk upućuje iskrene izraze sućuti u povodu iznenadnog i nenadoknadivog gubitka dragog mu oca. Cijeli Klub je uz njega i daje mu maksimalnu podršku u ovim teškim trenucima - napisali su iz Hajduka.

Ova tragedija dogodila se samo dva dana nakon što je Marko proslavio rođendan. Otac Milan nije se često pojavljivao u javnosti, ali je sinove uspjehe vjerno pratio. Kamere i fotoreporteri zadnji su ga put u javnosti snimili prilikom dočeka igrača Hajduka u splitskoj zračnoj luci nakon pobjede nad Dinamom u prosincu prošle godine.

Podsjetimo, nesreća se dogodila noćas u 1.22. Kako je izvijestila PU Splitsko-dalmatinska, vozač motocikla (M.L) poginuo je na mjestu nakon sudara s osobnim automobilom kod Kaštel Sućurca. Kako neslužbeno doznajemo, Livajin otac vraćao se kući nakon druženja s prijateljima.

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:46 28.08.2022.

Sucut obitelji !

BE
Berri
13:16 28.08.2022.

PUMB. Sućut obitelji. Zbog zaštite pokojnikove obitelji neće reći priopćiti o mogućoj alkoholiziranosti. Kao što su i Bagu zaštitili. Ako nema informacija, službenih informacija, onda krenu nagađanja, a to je tri puta gore.

ZO
Zoran
13:17 28.08.2022.

Najiskrenija sućut Marku i cijeloj obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije