Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRES U BIH

FOTO Ovo je kuća na koju je pala stijena koja je usmrtila mladu Elmiru (27)

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Facebook screenshot
1/12
23.04.2022.
u 14:34

Osim što je u potresu poginula jedna osoba, puno je i ozlijeđenih

Sinoć je BiH pogodio snažan potres magnitude od 6,1 po Richteru. Osim što je stvorio značajnu materijalnu štetu za okolna mjesta i gradove, odnio je i život 27-godišnje Elmire Safo. 

Djevojka je preminula u mostarskoj bolnici nakon što se na obiteljsku kuću u Stocima u kojoj je živjela s roditeljima srušio dio stijene, a njeni roditelji zadržani su u bolnici.

1/10

Graonačelnik Stoca Stjepan Bošković uputio je iskrenu sućut obitelji smrtno stradale Elmire Sefo, a nedjelju 24. travnja proglasio je Danom žalosti Grada Stoca. 

-  Iako smo se nakon potresa ponadali da je šteta samo materijalna, razorna snaga prirode odnijela je jedan ljudski život. Ovim putem upućujemo iskrenu sućut obitelji Sefo zbog njihovog gubitka. Naše misli i molitve su u ovom trenutku s njima - napisao je gradonačelnik, prenosi Avaz.ba

Potres jačine 6,1 po Richteru koji je sinoć pogodio u 23.07 sati najjači je na tim prostorima u posljednjih pola stoljeća, a oštećeni su brojni objekti. 

Osim što je u potresu poginula jedna osoba, puno je i ozlijeđenih. Najgore su prošla mjesta Stolac i Ljubinje koja se nalaze tek nekoliko kilometara od epicentra potresa. 

Obiteljska kuća poginule Elmire u jednom je od tih mjesta, a osim njene kuće na kojoj je jako oštećen krov zbog odloma stijene, oštećena je i škola u Stocu. 

>> VIDEO Jeziva snimka iz dubrovačke crkve za vrijeme sinoćnjeg potresa: Prvo se čuo huk, a onda podrhtavanje!

Komentara 2

BA
Barba56
16:05 23.04.2022.

Pocivaj u miru draga Elmira , tvojim roditeljima i sestri iskrena sucut .

Avatar mason
mason
06:04 24.04.2022.

Ako nisi glasovala za Komsica sucut tvojoj obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije