Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA ŽITNJAKU

FOTO Dirljive poruke prijatelja stradale djevojčice: 'Nebo je dobilo prekrasnog anđela'

Zagreb: Građani ostavljaju lampione na mjestu gdje je u petak kamion pregazio djevojčicu na Žitnjaku
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/4
10.09.2023.
u 18:47

Do nesreće je došlo 8. rujna u 12:40 sati kada se vozač kamiona nije zaustavio pred obilježenim pješačkim prijelazom preko kojega je prelazila djevojčica

Prijatelji iz razreda djevojčice koja je preminula u petak na zagrebačkom Žitnjaku ostavili su na mjestu nesreće plišanog medu, lampaše, cvijeće i poruke. 

- Draga naša prijateljice, neka te čuvaju anđeli - poručili su iz 3. c razreda, a posebno je dirljivo bilo pismo Karle, Lejle, Ane i Leonarde.

- Čujem pjev slavuja. Negdje iz daljine. Dolaze li po tebe? Što će tako divna duša tamo gore? Sunce je obasjalo nebo. Sjedim i razgovaram s prijateljima. Tvom glasu više ni traga. Grad šuti kao u noć. Znam, doći ćeš stazom iza škole i nadgledati svoje prazno mjesto, ali školskim hodnikom će se čuti samo tišina. Nema riječi koje mogu opisati koliko nam je žao zbog tvog preranog odlaska. Nebo je dobilo prekrasnog anđela - napisale su djevojčice.

Podsjetimo, do nesreće je došlo 8. rujna u 12:40 sati kada se vozač kamiona nije zaustavio pred obilježenim pješačkim prijelazom preko kojega je prelazila devetogodišnjakinja. Djevojčica je trčala preko prijelaza iza zaustavljenog školskog autobusa iz kojeg je prethodno izašla kada je na nju naletjelo vozilo, priopćila je policija. Naveli su i da je tehničkim pregledom utvrđena neispravnost na kočnicama teretnog vozila. 

GALERIJA Svijeće i pisma za djevojčicu koja je poginula u prometnoj nesreći na Žitnjaku

Zagreb: Građani ostavljaju lampione na mjestu gdje je u petak kamion pregazio djevojčicu na Žitnjaku
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije