Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos ispred suda

FOTO Brat Filipa Zavadlava čekao pred sudnicom, lupao šakom po staklu. Odnijeli ga policajci

Split: Policajci u rukama pred zgradom suda odnijeli  Stanislava Zavadlava
Ivana Ivanovic/PIXSELL
24.10.2023.
u 15:15

Danas je u Splitu izređena presuda Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo u splitskom Varošu. Osuđen je, još jednom, na 40 godina zatvora za ubojstva Marina Bobana (25), Jurice Torlaka (37) i Marina Ožića Paića (25) u siječnju 2020. godine.

Filip Zavadlav nije zadovoljan presudom, potvrdio je njegov odvjetnik Toni Vukičević novinarima, pa će iskoristiti svoje pravo i žaliti se. Pred sudnicom je novinare čekao njegov brat Stanislav Zavadlav koji je zakasnio na izricanje presude. 

Čekao je novinare, ali nije izgledao uračunljivo, pa su ga od suda odnijeli pravosudni policajci. Uz to je lupao šakom po staklu na ulazu.  

VIDEO Filip Zavadlav osuđen na 40 godina zatvora

 

Podsjetimo, Filipu Zavadlavu na Županijskom sudu u Splitu izrečena je presuda za trostruko teško ubojstvo Marina Bobana (25), Jurice Torlaka (37) i Marina Ožića Paića (25) u siječnju 2020. godine u splitskom Varošu. Za svako ubojstvo dobio je po 15 godina zatvora, a osuđen je na jedinstvenu kaznu od 40 godina. 

VEZANI ČLANCI 

GALERIJA Kako se mijenjao kroz godine

Split: Policajci u rukama pred zgradom suda odnijeli  Stanislava Zavadlava
1/39

Komentara 3

Avatar Odojak
Odojak
15:48 24.10.2023.

Ovog najvećeg domoljuba treba predsjednik pomilovati

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:34 24.10.2023.

Možda i buraz uzme kalaš i pravdu u svoje ruke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije