Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno u puli

FOTO Autobusu otpao kotač i ozlijedio vozačicu auta

autobus Pula (1)
Foto: Manuel Angelini/Glas Istre
1/8
27.12.2012.
u 20:01

U Puli je s autobusa riječkog Autotransa otpao zadnji lijevi kotač koji je pogodio Toyotu Corollu čija je vozačica potom hospitalizirana

U Puli je s autobusa riječkog Autotransa otpao zadnji lijevi kotač koji je pogodio Toyotu Corollu čija je vozačica potom hospitalizirana, piše Glas Istre.

U autobusu koji je vozio na liniji Zagreb-Pula, na lijevoj strani, gdje je ispao dvostruki kotač, bilo je pet putnika i vozač, koji su ostali neozlijeđeni.

Autobus je, nakon što su mu ispala oba zadnja lijeva kotača, klizio još stotinjak metara te ga je vozač uspio zaustaviti na ugibalištu. Jedan od kotača udario je u Toyotu, a nakon toga je završio u šikari. Automobil se nakon sudara s kotačem zaustavio na desnoj strani kolnika.

Vozač autobusa Milan Brdar (51) rekao je da mu se tako nešto nikada nije dogodilo. – Pogledao sam u retrovizor i vidio da nema kotača. Tada sam se uspio skloniti sa strane na ugibalište. Kotač je udario u automobil, a vozačicu je odvezla hitna pomoć – rekao je Brdar.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Komentara 6

RI
ribica78
08:04 28.12.2012.

Sramota je za jednog skupog autobusnog prijevoznika koji gotovo drzi monopol na tom podrucju,da si dopusti ovakve propuste.Nije prvi slucaj takvog tipa,znale su se i zapalit gume.

SJ
Sve je uzalud
08:51 28.12.2012.

U raspadu su.Imaju rukovodioce koji biu prije lansirali metlu na mjesec nego vodili prijevozničko poduzeče.

AD
adrian1
10:48 28.12.2012.

baš čudno za Autotrans koji ima najskuplje karte u cijeloj državi, a direktor se hvali kako su mega uspješni. Valjda u skupoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije