Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokraj zadra

Fizički obračun i pucnjava u Bibinjama

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
18.05.2015.
u 21:50

Tri su osobe lakše ozlijeđene, no policija ne navodi je li tko ozlijeđen i uslijed obračuna vatrenim oružjem.

Komentara 6

DU
Deleted user
23:53 18.05.2015.

u bibinjama?! ne moguće, ne vjerujem, tamo su svi blagi i pitomi. pravi hippyji.

MN
mate.no
22:35 18.05.2015.

ovo na slici sa rukama u dzepovima je standard

Avatar nekakav
nekakav
08:02 19.05.2015.

sve što se događa u bibinjama je vrlo šturo popraćeno, objašnjeno, a gotovo svaki dan se tamo nešto dogodi, puca se kao za novu godinu ama baš svaki dan. koga vi tu farbate, dvije rečenice, pa jel to novinarski posao?!! zašto ne velite, da su u pucnjavu uključeni dečki koji su to već radili ,da se radi ne o tučnjavi, nego i o nečem drugom još. fali povod. a to je najvjerojatnije droga, od koje u bibinjama već i termizolaciju rade. zanimljivo da izgrednike nitko neće optužiti, nitko neće svjedočiti, a zadarska policija samo šuti, i tako već 25 godina. očito kompletnu policijsku upravu tamo treba raseliti, poslati ih u čakovec, da se malo oslobode i počnu raditi posao. a u zadar dovesti zagrebačke policajce, oni ionak imaju pravog iskustva, ali i vole raditi policijski posao. bijeda je ta dalmatinska policija. očito imaju krivi stav prema poslu. ne prema policiji kao poslodavcu, nego općenito prema poslu. zato ne bi trebali raditi taj posao. nek se okrenu ležaljkama, suncobranima. to je budućnost dalmatinskog turizma, od 'koje cijela zemlja živi'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije