Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOUBOJSTVO

Facebookov zaposlenik počinio samoubojstvo

Facebookov kompleks iz zraka
Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS/PIXSELL
20.09.2019.
u 10:36

U 11:30 sati po lokalnom vremenu na njihovom kompleksu u Kaliforniji za sad neimenovani zaposlenik počinio je samoubojstvo skokom s prozora.

Neimenovani Facebookov zaposlenik počinio je samoubojstvo skakanjem s četvrtog kata zgrade glavne uprave Facebooka u silicijskoj dolini. Ovo se dogodilo oko 11:30 po lokalnom vremenu javlja Policijska uprava Menlo Parka. 

Preliminarna istraga potvrđuje da nema nikakvog krivičnog djela i da je riječ o samoubojstvu čiji je motiv još nepoznat. 

-Iznimno smo žalosni što je jedan od naših zaposlenika izgubio život na ovaj način - kaže glasnogovornica Facebooka - Radimo sve što možemo da pomognemo policijskoj istrazi i zaposlenicima.- 
Nakon što je otkriven nepoznati zaposlenik prenesen je u bolnicu u San Mateu gdje se obavlja njegova autopsija piše Mirror.

Identitet mu je ostao privatan na zahtjev njegove obitelji. 

Komentara 3

RE
reborn
11:28 20.09.2019.

Osoba je počinila samoubojstvo - tragično, ali na žalost događa se. Nego, zašto VL ističe kako se radi o zaposleniku Facebook-a? Zašto umjesto toga ne ističe njegovo državljanstvo, ili rasnu pripadnost, ili spolnu orijentaciju, ili dob, ili zdravstveno stanje, ili bračno stanje, ili religijsko uvjerenje, ili što već drugo?!? Da možda novinar ne pokušava reći kako je sve ovo što se ne ističe nebitno, ali da je zaposlenje u Facebooku bitno za ovaj bezumni čin?!? Jadno...

Avatar raco
raco
10:37 20.09.2019.

HALO Večernji, kakve veze ovo ima s nama???

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
11:58 20.09.2019.

Dobro da ne radim u Facebooku jer bi nakon ovog članka najrađe i ja kroz prozor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije