Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moćan alat

Facebook pomogao u pronalasku ukradene Vespe: 'Na njoj su pozirali Mišo Kovač i Ćiro Blažević'

Vespa
Facebook/Jakov Prkić
11.07.2016.
u 22:15

Gradski vijećnik Splita iz redova stranke Pametno Jakov Prkić preko Facebooka je pronašao Vespu koja mu je sinoć ukradena.

Gradski vijećnik Splita iz redova stranke Pametno Jakov Prkić preko Facebooka je pronašao Vespu koja mu je sinoć ukradena. 

Prkić je danas oko podneva objavio da mu je ukradena Vespa. - Nije velika materijalna vrijednost, ali uz njega sam bio vezan punih 18 godina. Na njemu su pozirali mnogi uključujući Matu Mišu Kovača i Ćiru Blaževića - napisao je Prkić.

Tri sata nakon toga Prkić je objavio novi status u kojem je stajalo da je Vespa pronađena "točno do crkve svetog Andrije na Sućidru". Na Vespi je slomljena brava i razbijen desni retrovizor. 

- Facebook moćan za neke stvari - zaključio je gradski vijećnik iz stranke Pametno svoj status.

 

>>Najveći Vespa susret ove godine u Biogradu i Zadru

>>Tko jednom dođe, dođe i sto puta i uvijek nekoga dovede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije