Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvlačenje novca iz Dinama
Povratak na članak

Zdravko Mamić osuđen na 6 i pol godina, izdan nalog za uhićenjem!

Zoran Mamić dobio je 4 godine i 11 mjeseci, Pernar 4 godine i 2 mjeseca, a Vrbanović 3 godine

Komentari 306

Avatar Toni Broo
Toni Broo
11:25 06.06.2018.

Na temelju čega bi ga osudili, na temelju konstrukcija i indicija tužitelja koji je potpisao optužnica, a za to nije imao ovlasti? Suđenje je čista lakrdija, nema nikakvih materijalnih dokaza, svi svjedoci tužiteljstva Mamića za ništa ne terete, Dinamo kojii je po dorh-u oštećena strana odbacuje DORH-ove optužbe. Znači, DORH-u ostaju samo indicije i konstrukcije te mediji i trolov jugo-šovinistički preko kojih stvaraju histeriju oko Mamića, instrumentaliziraju javno mijenje protiv Mamića godinama te tako pripremaju podlogu za njegovo uništavanje, ali presudom ga ne mogu uništiti jer su zakoni, pravo i pravda na strani Mamića, ali ipak, moguće je da Mamića osude, dorh je politička organizacija i nisu bez veze tražili suce van Zagreba koji bi igrali njihovu izopačenu igru i sudili van svake logike, ali na vrhovnom ili sudu u Strasbourgu presuda pada i vjerojatno ide novo suđenje, međutim dok to dođe na vrhovni, a kako je vidljivo iz prepiski, Cvitan želi Mamiću zagorčati život, pa koliko traje traje, više instance mu ništa ne znače jer on je kadija koji tuži i sudi, ne može on pobjeći od svog komunističkog backgrounda. Znači, pokušat će napraviti trakvicu od presude s time da Mamić u zatvoru čeka taj pravosudni rasplet, ali Mamić je mudar i nikad se neće pokoriti potomcima komunista i jugo-šovinista koji su cijeli ovaj igrokaz iscenirali i u tome su razotkriveni!

VL
AR
Artukovic
10:43 06.06.2018.

Ako ga osude potvrdit ce transkripte od jucer koje je predstavio gospodin Mamic.Osnova za tuzbu nepostoji,sto znaci ni za osudu.Sve drugo je pakiranje Cvitana i drustva da bi SDP lakse uplivao u dinamo.

VL
KO
Kopreinitz
08:11 06.06.2018.

Ovo nisu nikakvi dokazi, na osnovu takvih insinuacija niti jedan Sud ne moze i nesmije donjeti i potvrditi optuzbu, Lovren i Modric mogu raditi svojim novcem sto ih volja i pokloniti ga kome hoce, u ovom slucaju Mamicu koji je organizirao transfer i omogucio im taj novac, dakle oslobadjajuca presuda Mamicima, Vrbanovicu i Pernaru.

VL
ZI
zizi10
08:31 06.06.2018.

štete je ovdje moglo biti samo za državu-ako nije plaćen porez i to je to! jer dinamo je udruga građana i samo oni mogu tužiti mamića da im je nanio štetu, a oni su se izjasnili da smatraju da štete nema i da neće tužiti. također i nogometaši koji su dijelili papre s maminjom tvrde isto....prema tome, može biti štete jedino zbog neplaćanja poreza državi na te transfere novca, a za to u ovoj državi nitko nije išao u zatvor pa bi drugačiji rezultat suđenja mamiću bio opasan presedan i pokazao da se radi o političkom progonu.

VL
KA
kamenjar0404
08:21 06.06.2018.

Kada ce SDP vratiti 14 milijardi Eura koje su iznijeli iz Hrvatske za vrijeme svoje vladavine ! Ovo sto su Lovren i Modric dali ili posudili pare Mamicu,nigdje u svijetu nije kaznjivo !!!!

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
11:26 06.06.2018.

Večernji, index, jutarnji, net, tportal, rtl, nova, to su mediji mržnje, manipulacija i spinova. Mentalni sklop koji vlada tim medijima je glavni razlog zašto ova država ne prosperira. Kako su počeli koristiti Uskok,Dorh i pravosuđe, u Hrvatskoj više neće moćićii živjeti nitko tko ima više od 5 milijuna € kapitala ako nije potomak nekog 'dokazanog' udbaša ili bar proudbaški nastrojen te potomak koljača iz 1945. Najradije bi oni iz Hrvatske protjerali i sve nas obične Hrvate ali im treba određeni broj radnika za ono što su nam oteli, ali doći će jednog dana do obračuna s ovim udbasko-komunističim tumorom koji nam uništava državu i svim onima koji zloupotrebljavaju medije i institucije da bi uništavali tuđe živote. Biologija čini svoje, izumirete jugo-ljevičari, a udarili ste na one koji su vitalni i pred kojima je budućnost, uživajte u trenutnim dobivenim bitkama, uživajte u iživljavanju, ali rat ćete izgubiti kao što ste izgubili 1995.

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
11:31 06.06.2018.

Profili onih koji mrze mamića po portalima se svode na samo jedno, jugo-ljevičarski švinisti. Po njima je Mamićev jedini krimen jer su mu roditelji kao i milijunima Hrvata porijeklom iz BiH koju preziru. Mamića mrze još i ovi profili ljudi.i. Prvi su navijači Hajduka koje na mržnju potiče udruga naš Hajduk te im je Mamić kriv jer nisu prvaci 13 godina. To je jedna zasljepljena mržnja iz ljubavi prema Hajduku. Drugi profil je jedna uska grupa BBB navijača koji Mamića smatraju jugoslavenom, narkomanom, truju ostale mlađe generacije navijača tom propagandom, žele oni voditi Dinamo i participirati u Dinamovoj zaradi, misle da mogu kao i Mamić raditi milijunske transfere igrača, a mogu malo sutra. Sa njima bi Dinamo otišao u bankrot. Treći profil koji mrzi Mamića su ovi sa početka priče, jugo-ljevičarski političari, njihovi birači te njima svjetonazorski bliski mediji koji Mamića smatraju nacionalistiom, mrze ga zbog njegovog zavičaja i korijena, percepcije bliskosti s tzv. desnicom, preziru ga iz osobnih razloga i ti mrzitelji Mamića su najpodliji jer imaju ključne institucije u svojim rukama. Ti jugo-ljevičarski političari i njihovi mediji prve dvije skupine mrzitelja smatraju korisnim idiotima koje iskorištavaju u rušenju Mamića te preko medija i represivnog aparat stvaraju histeriju oko Mamića, instrumentaliziraju javno mijenje protiv Mamića te tako pripremaju podlogu za njegovo uništavanje, ali presudom ga ne mogu uništiti, jer su zakoni, pravo i pravda na strani Mamića

VL
KR
kruti217
12:12 06.06.2018.

muladijsko-orjunaška torcida?

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
12:33 06.06.2018.

Zašto niste izrekli maksimalne kazne od 15 godina ako su krivi, kome vi prodajete ovakve presude, zlotvori ? Prpiske su 100% točne, Cvitanu je mjesto u zatvoru!

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
12:30 06.06.2018.

Krivi ste vi banditi u dorh-u i sudstvu za zlouporabe i osuđivanja bez ikakvih dokaza. Neće vam to tako lako proći, postoji sud za ljudska prava badno bkoji nema vaš komunistički i udbaški mentalni sklop.

VL
ST
Stobreč
11:52 06.06.2018.

Zdravko Mamić je osuđen samo zato što je Hrvat, što je stvorio za naše prilike moćan hrvatski nogometni klub Dinamo i što je najzaslužniji za uspjehe Hrvatske nogometne reprezentacije (da, sami nastupi na velikim natjecajima su uspjeh). Hrvatskom od 3. Siječnja 2000. godine vladaju Jugoslavenske strukture KOS-a po direktivom izravno iz Beograda. Infiltrirani su najviše mediji, politička elita i pravosuđe. Ujac Dinko Cvitana je bio General KOS-a, koji je prošle godine ima pogreb u Beogradu. Otac Andreja Plenkovića je bio Major KOS-a. Majka Matije Babića, vlasnika index.hr-a, pokojna novinarka Vesna Babić, je još za vrijeme domoviniskog rata kroz operaciju Opera surađivala sa KOS-om. Jugoslavenski nacionalisti rade na destrukcije svih samoodrživih hrvatskih institucije. Nije slučajno da se ova presuda događa tjedan dana prije otvaranje svijetskog prvenstva. Probudi se Hrvatski narode!

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
12:35 06.06.2018.

Hrvatska..., drzava montiranih procesa u kojoj politicko podzemlje i tuzi i sudi. Od vremena Informbiroa u Hrvatskoj se neke stvari nimalo nisu promijenile.

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
12:55 06.06.2018.

Zdravko vrati se ! U Remetincu ti skuhali pašta šutu...

VL
KR
kruti217
12:48 06.06.2018.

udba&dizač tegova odradili svoje!!!!

VL
CE
centirion
15:34 06.06.2018.

Zanimljivo je kako su ga brzo osudili dok Sanader i Horvatinčić još uvijek čekaju,dišu i hodaju!

VL
Avatar utunelu
utunelu
12:28 06.06.2018.

ili mi znamo da hajduk i rijeka bas nikad nisu prodali ni kupovali niti jednog jedinog igraca a porez od prodaje je placenu u svome punom iznosu?to je krunski dokaz da se ne radi o sudenju kaznenom djelu vec covjeku!!!

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
12:34 06.06.2018.

Udba te tuzi Udba ti sudi.

VL
DU
Deleted user
12:11 06.06.2018.

Osudice ga zato sto nije pripadnik idiotske elite pa samim time ne postoji opasnost po elitu

VL
KO
konoplja
12:46 06.06.2018.

Mamić je sada i službeno bjegunac, hehe kada zagusti pravac Bosna! To rade samo pravi Hrvati, katolici i domoljubi!

VL
IL
ivan.lorkovic.zg
12:48 06.06.2018.

Ovoliko nije dobio niti Šešelj, niti Plavšička niti Šljivarčanin.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.