Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka za predsjednika

Evo kako se u 2. krugu izbora glasovalo u vašem mjestu!

Izbori
Foto: Pixsell/ DIP
1/3
11.01.2015.
u 20:17

Nakon obrađenih 83,33 posto biračkih mjesta, HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović osvojila je 50,30 posto glasova, dok je aktualni predsjednik i kandidat SDP-a Ivo Josipović osvojio 49,70 posto glasova

Nakon obrađenih 83,33 posto biračkih mjesta, HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović osvojila je 50,30 posto glasova, dok je aktualni predsjednik i kandidat SDP-a Ivo Josipović osvojio 49,70 posto glasova. Odaziv je 59 posto, a nevažećih listića 2,71 posto.

U drugom krugu predsjedničkih izbora, nakon 344 od ukupno 499 obrađenih biračkih mjesta (68,94 %) u Zagrebu, Ivo Josipović dobio je 51,69 posto glasova, to jest, 135.156 glasova. Kolinda Grabar-Kitarović dobila je glasove 48,31 posto birača, to jest, njih 126.317. U glavnom gradu glasovanju je pristupilo 270.028 glasača.

Državno izborno povjerenstvo obrađene podatke ubacuje iz minute u minutu, a kakvo je trenutačno stanje s glasanjem u drugom krugu predsjedničkih izbora, provjerite OVDJE.

>> Evo kako se u drugom krugu glasovalo u Zagrebu

>> Mrtva utrka: Kolinda Grabar Kitarović prešla u vodstvo!

Ključne riječi

Komentara 87

Avatar tetina
tetina
20:33 11.01.2015.

Hrvatski narod je jasno poručio političkoj bagri da je Hrvatska punopravna članica EU i NATO-ai da se ova komunistička bagra konačno ponaša sukladno sa tom činjenicom !! Hrvatska pripada EU a ne "regionu" !!!

Avatar tetina
tetina
20:35 11.01.2015.

Vi ste kao prvo politički nepismeni , jer se ograničeni od ovoga komunističkoga jednoumlja… Jer da ste pismeni tj da imate osnovnu političku naobrazbu znali bi da se državljanstvom stječe i biračko prvo ma gdje god tko bio u svijetuetu … I tu prestaje svaka priča !!! Uostalom, kao što je praksa u svim demokratskim zemljama u svijetu pa tako i kod nas u Hrvatskoj .. Samo što očito postoji more građana koji nemaju niti osnovne političke pismenosti pa im shodno tome još preostali komunistički škart transferiran u političku elitu lažima natova te notorne gluposti i to sve kroz svoje crvene režimske medije … Isto kao što su vam upravo ti režimski mediji duboko podijelili tako su vama i ograničili mentalni sklop .. Niste svoj mentalni sklop demokratski razvili ostali se učmali u crvenilu jednoumlja titoparije i udbe i komunizma ..

CR
CROmaninho
20:37 11.01.2015.

Bog i Hrvati!!! Ajmo KolinDA‼️🙏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije