Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predložio Plenković
Povratak na članak

Europski parlament raspravljat će o hitnoj rezoluciji o Šešelju

Zastupnik Plenković očekuje da će prijedlog rezolucija dobiti podršku većine zastupnika u Europskom parlamentu.

Komentari 40

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:22 20.11.2014.

Sa Šešeljom i skupovima po Srbiji smo dobili još jednom dokaz da njihovi apetiti za teritorijem ne jenjavaju, a potvrdio i Dačić u Bruxellesu kako im treba izlaz na more..

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
16:18 20.11.2014.

Lako za Šešelja. Šta ćemo s našim kukurikavcima?

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
16:52 20.11.2014.

Cijeli svoj život pokušava dokazati kako je on veliki srbin, rođen u Sarajevu, obitelj mu potječe iz hercegovine koja je zbog zemlje prešla na pravoslavnu vjeru, čovjek koji je za 3 godine završio fakultet, magistrirao i doktorirao, političar koji u slobodno vrijeme čupa mikrofone po parlamentu, proljeva vodu po predsjedniku parlamenta, maše pištoljem na skupovima, te više puta boravi po zatvorima. Njegova politika je baš kao i njegov život promašen slučaj, ništa on više ne može napraviti, niti je on ikada išta napravio. Njegovi pametni govori nisu ni onda ni sad imali nikakve temelje, njegova mudra politika je slična slijepoj ulici, a njegov stav o bilo čemu je posprdan. Srbija se spustila na najniže grane, a on i dalje prodaje maglu, u nedostatku pravih, inteligentnih pojmova, koristi se primitivnim i prostim riječnikom. Sve to stane u Vojislav Šešelj

VL
Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
17:35 20.11.2014.

Sve ukazuje da netko komanduje Haškim sucima koji su Šešelja pustili uprkos što im je govorio da mogu popušiti. Bolestan je za sud a i te kako zdrav za javno sijanje mržnje. Ovo je dokaz da smo svi mi "nečiji"" bijeli miševi za eksperimentiranje i t9i još od 90te.

VL
Avatar bok
bok
17:25 20.11.2014.

konaco od kad smo u EU mozese informirati puno vise vaznih ljudi o velikosrpskoj agresiji i opcenito o stvarnim stanju u ex Yu (dakle kaze se Ex-Yu a ne "regija")....

VL
DY
dynasty1402
10:06 21.11.2014.

Kaj se mi opterečujemo sa Šešeljom!!! Sada će to naša ministrica spoljašnih poslova zajedno sa svojim bracekom ekspresno riješiti. Kako smo samo sretni kada imamo takve domoljube koji nas predstavljaju u regiji i EVROPI

VL
OS
osica
12:56 24.11.2014.

i treba, " ovo je prestrašno bez obzira na njegovu realnu specifičnu težinu" , ali treba na svakom koraku uništavati " spore i metastaze zla i mržnje - zauvijek"

VL
RO
rođenizagrepčanin
08:40 22.11.2014.

razmišljaju kako da ga uklone, a da ga se ne upuca, jer takvi ni metka nisu vrijedni

VL
RB
robert.b.40
15:19 23.11.2014.

nemojte seselju dirat on je doso da nosi lampas pred vlakom posto zeljeznica ima slabo osvtljnje

VL
NA
narod1
16:56 20.11.2014.

Ovo je netko namjerno pustio Šešelja da uvali Srbiji. Znali su da ona ne može bez četnikovanja i teritorijalnih pretenzija. To je kao da alkoholičaru pokažeš bocu.

VL
BB
brle brkić
18:02 20.11.2014.

stara parola kad nema kruha daj narodu igara i to dali šešelja moš mislit ,očito dobar igrač za nacijonaliste da malo straše narod.reko ovo reko ono ko tračbabe.

VL
PR
Protivcenzure
17:10 20.11.2014.

nadam se da ne jer kad god se evropske institucije uhvate šešelja on ispada jači nego ikada.

VL
Avatar Maryo
Maryo
04:15 21.11.2014.

Ma mogu hrvatskoi eurozastupnici pregovarat vlastima u Bruxelles-u ili apelirat Haškom sudu da se uhiti Šešelja ali briga njih...oni su ga pustili na slobodu zbog bolesti a pitanje je uopće dali je on bolestan... uostalom Serge Bramertz je nedavno bio u Beogradu pa je rekao da nece intervenirati.... Njemacka i Francuska diktiraju EU.

VL
Avatar comparator
comparator
10:31 22.11.2014.

Moj stav i osjećaj je da je haški sud (čitaj amerikanci)ovo napravio radi pritiska na Srbiju i njezino odtređenje prema agresivnoj politici i takozvanoj velikoj srbiji. Ako je tako onda su gadno fulali nadajući se pokajanju stvarne zločinaćke politike koja već desetljećima prijeti miru na balkanu.Popuštranje koje agresivna srbijanska politika ne zaslužuje samo je znak slabosti američke politike koja ne prepoznaje opasnosti koje Srbija ima u glavi. Posljedice čemo opet osjetiti mi ako Srbija olako uđe u Evropu. Hrvatska je jedva izvukla živu glavu iz zločinaćkog zagrljaja Srbije koja je ako se bolje analizira bila djelomično prikrivena socijalističkom jugoslavijom.Interesi Evrope i Amerike su poznati i cilj im je stvoriti evropu bez utjecaja Rusije što im ne uspjeva jer ih Srbija ucjenjuje ne odričući se svoje nekakve povjesne bratske povezanosti s Rusijom. Sad si zamislite u kakvoj smo gabuli kad su nas htjeli žrtvovati ovim podivljalim velikosrbima ?! Hvala braniteljima i Vukovaru ! Hvala svima koje ne navodim za njihove žrtve i našu slobodu. Živjela sloboda i viječna Hrvatska !

VL
TE
terror
16:46 20.11.2014.

Mislim da se Seselj mnogo uzbudio zbog ove rezolucije hahahaha

VL
KO
Kobazzz
17:35 20.11.2014.

Evo Seselj se sve nesto zabrinuo povodom vase Rezolucije hahahahahahahahahahahaha koja ste vi komedija :D

VL
Avatar dras32
dras32
16:11 20.11.2014.

Europski parlament je čista kamilica,puno priče a za ništa,da Europska komisija donese neki zaključak,onda bi se to i poslušalo,ovako...moraju euro zastupnici nekako opravdat plaću. A Šešelj? vidi mu se na faci da je vrag došao po svoje,uostalom šta koga pametnogg uopće treba zanimat što tamo neko laprdalo uopće priča,ne znam zašto smo mi Hrvati toliko opterćeni sa Srbima i Srbijom,tko ih šljivi,niti čitam vjesti iz Srbije,niti virim preko granice,jednostavno me NE ZANIMA!

VL
AA
aabbcc
19:34 24.11.2014.

Treba mu zabraniti da prica, jer voli i svasta psovati i lajati ili bar da to ne radi uglednim politicarima i nasem bivsem Titi.

VL
Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
20:07 20.11.2014.

I sta s tim ? Prvo - Srbija nije clanica EU niti ce jos dugo to biti (ako ikad bude). Drugo - ne mislite valjda da ce Seselja da potrese rezolucija jedne potpuno marginalne ustanove od koje koristi ima samo njena birokratija ?

VL
NS
nadia.spadabramovic
14:53 21.11.2014.

euro parlamant nema ama baš nikaknve ovlasti osim glumit demokraciju

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.