Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suzbijte korupciju

Europska komisija: Primili smo na znanje presudu Sanaderu

unija
VL FOTO
20.11.2012.
u 12:26

– Borba protiv korupcije temelj je vladavine prava u svakoj zemlji, a Hrvatska je napravila velik napredak na tom području – kazao je Petar Stano.

Glasnogovornik Europske komisije Petar Stano komentirao je presudu Ivi Sanaderu.

– Europska komisija primila je na znanje današnju prvostupanjsku presudu Sanaderu. Borba protiv korupcije temelj je vladavine prava u svakoj zemlji, a Hrvatska je napravila velik napredak na tom području – kazao je Stano.

– Europska komisija poziva Hrvatsku da nastavi borbu protiv korupcije na svim razinama, uključujući i najvišu razinu, te da također nastavi stvarati održiv broj donesenih presuda – dodao je Stano.

Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader osuđen je na objedinjenu kaznu od 10 godina zatvora u slučajevima Hypo i Ina – MOL.

>>Sanaderu deset godina, stigao u remetinečki zatvor!

Komentara 5

DZ
dzukaficuka
12:43 20.11.2012.

A kaj vi cekate Gospodo u EU Jansa

Avatar comparator
comparator
16:36 20.11.2012.

nave Još nisam otkrio lukavu politiku ali podmuklu osječam cijelo vrijeme.Ne postoji nikakva izuzetna politika koja će stvoriti blagostanje ako sam narod nije na određenom nivou. Hrvatski nivo je negdje u podrumu i to me žalosti ali je dobro too što smo došli do ilovaće pa u tom smijeru više nejde. Još dugo ćemo puziti uzdužno dok ne lupimo glavom u temelj a tek onda možda skrenemo van iz tmine.

OB
-obrisani-
13:12 20.11.2012.

Živjela EU i Hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije