Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Europarlamentarac Sinčić: 'Ovdje u Bruxellesu sjede Plenkovićevi šefovi. Milanović? On je opsjenar'

24.05.2022.
u 18:10

"Kada sam odlazio tamo, nadao sam se da će EU, kada ga upoznamo s korupcijom u Hrvatskoj, ući s visokim standardima ovdje i napraviti reda. To se nije dogodilo i to se neće dogoditi. To je administracija koja je svrha sama sebi, da se održi, da daje naloge i da ih čelnici zemalja članica provode. Sve dok ih provode, u milosti su, bez obzira na kriminal koji provode nad svojim narodom. Funkcioniraju kao i hrvatsko pravosuđe, tek kada netko izgubi vlast, onda ga idu hvatati", kaže između ostalog u razgovoru za Večernji list Ivan Vilibor Sinčić

Komentara 41

DU
Deleted user
18:15 24.05.2022.

Sjede tamo i tvoji šefovi. To su oni koji ti svaki mjesec daju plaćicu od desetak tisuća eura. I više.

OS
orsonov.svijet
18:38 24.05.2022.

Sitni oportunist. Vrlo slican onom na Pantovcaku. Putra na glavi ko' u prici, svrhe nikakve.

LA
lajh1985
18:40 24.05.2022.

Jel to onaj sto je bio protiv ulaska u EU ali cim su ga izglasali odmaj je otrcao u EU parlament gdje se beru pare za nerad i dabe smjestaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?