Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaokret u Bruxellesu

Europa se brani od migranata: Žilet žice i ograde na granicama dizat će se novcem iz EU fondova

11.11.2021.
u 09:52

Naša sigurnost je ugrožena prvi put od demokratskih promjena prije 30 godina. U tom napadu Lukašenko je izvršitelj, ali on ima nalogodavca, koji je u Moskvi i koji se zove predsjednik Putin, kaže poljski premijer Morawiecki

Komentara 24

LO
lojtra2
10:23 11.11.2021.

Niti u jednoj od okolnih država EU nije aktivni rat tako da se ti ljudi ne mogu zvati izbjeglice već i po samoj toj činjenici. Nego, EU treba ODMAH uvesti vize i ukinuti pravo boravka i rada za sve građane zemalja iz kojih "izbjeglice" ulaze u EU preko zelene granice. Pa nek se onda oni sami dogovaraju sa svojim lukašenkima.

JO
jorgen
12:39 11.11.2021.

Znači kada su migranti išli preko Balkana onda je EU izričito odbijala bilo kakvu mogućnost da sponzorira zaštite granica, čak dapače članice koje su se na to drznule dobivale su političke i ekonomske sankcije. E sad kada je geopolitika došla sa stražnjih vrata - odjednom može sve? Licemjeri odvratni! Nas na jugu Europe biste sve žrtvovali, a kada vama dođe do glave onda ste 'pametni'! Sram i vas novinare što ih ne prokazujete zbog toga!

ŠO
šolman
10:22 11.11.2021.

Sad se tek vidi kakav je opasni politicki infantilizam bilo ono Wilkomen, posljedice kojeg ne prestaju do danas. Jer oni se osjecaju pozvanima... Svi vrli ljudsko pravasi moraju stati u red za ispriku Orbanu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?