Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Europa će nakon ovih izbora biti manje europska

11.06.2024. u 16:48

Sanitarni kordon koji je desetljećima držao fašiste, naciste i rasiste na margini ubrzano se urušava.

Komentara 4

Avatar fidelio
fidelio
08:16 12.06.2024.

Ako Europa može biti manje "europska" nakon provedenih demokratskih izbora koji su jedno od temelja EU, onda imamo problem...

Avatar alteralterego001
alteralterego001
19:33 11.06.2024.

Politika ljevičara oko migracije je dovela do jačanja desnice. Da se njih pita mogla bi se cijela Afrika i Azija preseliti u Europu. Zaustavite migraciju i vratite migrante odakle su došli i neće biti više nikakve desnice u EU.

DN
davaj_nama
09:37 12.06.2024.

Europa će biti manje europska? Stvarno moraš biti biser za izjaviti ovakvo što. Gospon autor, upravo zbog ovakvih mozgova poput tebe desne opcije jačaju. Ljudima se jednostavno ne sviđa taj vaš ljevičarski totalitarizam, to vaše etiketiranje kao "nacisti, fašisti, rasisti" svakoga tko ima drugačije mišljenje i viđenje stvari od vas. Taj vaš način rezoniranja i djelovanja je totalitaran i nedemokratski. Puna vam usta demokracije, ali ne sviđa vam se kad demos izrazi svoje mišljenje. Pa ljevica danas je nešto najbliže fašizmu od ww2. EU vodi gomila latentnih fašista. Samo da podsjetim: termin fašizam dolazi od riječi fascio, što znači snop, a temeljna ideja fašizma bila je "zajedno smo jači". To je bila logika samog Mussolinija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije