Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP Ante Starčević

EU traži istragu nad Šeksom, Jarnjakom, Radićem...

ruža tomašić
Duško Mirković/Pixsell
01.06.2011.
u 13:58

HSP Ante Starčević na izbore će možda pozvati i Marka Perkovića Thompsona.

VUKOVAR – Posljednja prepreka ulasku Hrvatske u EU je istraga 184 slučaja da bi se konačno zatvorilo poglavlje pravosuđa – rekla je Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević na konferenciji za novinare pozivajući se na stranačke izvore u EU. Dodala je da se svi ti slučajevi moraju istražiti, a protiv odgovornih, ako ima indicija, podignuti i optužnice.

– Doznali smo i da u svim tim slučajevima ima i dosta poznatih imena. Kao najzvučnija imena, rekli su nam da se spominju Vladimir Šeks, Ivan Jarnjak i Jure Radić – istakla je Tomašić, koja smatra da nema krajnjeg roka koliko bi taj moratorij na ulazak Hrvatske u EU mogao trajati kao i da je ne bi iznenadilo da sve to traje sve dok Srbija ne bude spremna za ulazak u EU kako bismo ušle u paketu.

Iz HSP-a dr. Ante Starčević izvijestili su i da su počeli s okupljanjem srodnih stranaka, grupacija i udruga te 40-ak istaknutih pojedinaca prije sljedećih parlamentarnih izbora. Među istaknutim pojedincima s kojima su već obavili neke razgovore spomenuli su Marka Perkovića Thompsona, Mirka Čondića, Željka Sačića, Josipa Jurčevića, Miroslava Tuđmana …

– Otvoreni smo i za sve druge koji žele dobro Hrvatskoj. Ovdje nema mjesta samo za Daniela Srba i Antu Đapića – poručio je glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

Komentara 11

BG
bijesna glista
14:38 01.06.2011.

Hm Ma koji HSP. Kad je HSP imao šansu da bude neko i nešto, svaki usta ša je htio imati svoju stranku. Sad imate to što imate - 100 stranaka lakrdijaša koje ne prolaze izborni prag. A Šeksa je boljeje ne ispitivati uopće, - zbog mentalne higijene. Nek bude sam sebi i nek se voli dok ne umre, - tako je najsigurnije.

B6
Booyaka 619
16:20 01.06.2011.

Gadi mi se EU - a Šeks će sada vidjeti na svojoj bulju što znači \"locirati, identificirati, uhititi i transferirati\". NIje mi niti malo žao onih \"Hrvata\" koji su svojim izdajničkim djelima ponovno posijali neslogu u hrvatskom društvu... NE U EU

BR
brkica2
02:05 03.06.2011.

Bolje da ne pjeva. Njegovo vrijeme je prošlo. Na domoljublju je zaradio puno kuna. Kune je dobivao od nekih i da ne pjeva, tako kažu neki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije