Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET SRBIJI

Svi pričaju o moćnom automobilu u kojem se Erdogan dovezao

Turski predsjednik Erdogan u Beogradu
Foto: DJORDJE KOJADINOVIC/REUTERS/PIXSELL
1/5
07.10.2019.
u 15:41

O skupocjenim automobilima državnika često se govori pa je tako to postao jedan od suptilnih načina slanja poruka javnosti o "moći"državnika

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan doputovao je u dvodnevni posjet Srbiji. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio mu je svečani doček ispred Palače Srbija, a ono što je ukralo pažnju mnogih je moćna limuzina u kojoj se Erdogan dovezao.

Prema pisanju srbijanskih medija, Mercedes u kojem se turski predsjednik pojavio pred beogradskom Palačom Srbija izgleda toliko impozantno da su ga neki prozvali pravom "zvijeri".

Inače, o skupocjenim automobilima državnika često se govori pa je tako to postao jedan od suptilnih načina slanja poruka javnosti o "moći" državnika. Bez sumnje, niti Erdogan se nije slučajno pojavio upravo u tom vozilu.

Vučić ističe kako su odnosi Turske i Srbije bolji nego ikad u suvremenoj srpskoj povijesti, prenose lokalni mediji.

Sutra bi se Erdogan i Vučić trebali sastati s članovima predsjedništva BiH - Željkom Komšićem, Šefikom Džaferovićem i Miloradom Dodikom kako bi razgovarali o velikom projektu autoceste Sarajevo-Beograd.

Komentara 39

MO
moškov
16:21 07.10.2019.

podjela bih bez hrvata je na djelu...bit ce izbjeglica na tisuce.. bit ce svasta ali sto ne valja...

KA
kapunjohan
16:02 07.10.2019.

Sve vodi preko Beograda , Vučiću se i ne sanja što bi mogao biti politički cilj ove ceste, za koju su najviše zainteresirani Turci i Bošnjaci.a u osnovi svaka moderna prometnica je dobrodošla.

DK
dinar-kuna-euro
16:29 07.10.2019.

Tko će zastupati interese Hrvatskog Puka Bosne Srebrene....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije