Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Epilog tučnjave u Vukovaru: Dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede

Svi ostali su sudionici tučnjave zadobili su lakše tjelesne ozlijede
21. lipnja 2020. u 11:39 9 komentara 3679 prikaza
Tučnjava BBB-a i Grobara u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
Pogledajte galeriju 1/2

Tri dana poslije masovne navijačke tučnjave policija je izvijestila kako je od 7 ozlijeđenih osoba njih dvoje zadobilo teže tjelesne ozljede.

Tučnjava BBB-a i Grobara u Vukovaru SUKOB U VUKOVARU Detalji žestokog okršaja BBB-a i Grobara: Policajci uvjereni da je tučnjava dogovorena

Prema tim informacijama 46-godišnjaku iz Vukovara je slomljen mali prst ruke i ima ozljede uha dok je 26-godišnjaku iz Vukovara dijagnosticiran prijelom nosne kosti.

Svi ostali su sudionici tučnjave zadobili su lakše tjelesne ozlijede. Pri tome treba znati kako je broj ozlijeđenih bio i veći jer svi nisu niti zatražili liječničku pomoć. 

Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Evo kako nas mentalno računovodstvo sprječava u donošenju racionalnih financijskih odluka
 • Bogodol:

  Jadna je situacija u Hrvatskoj Državi kada su tzv. navijači Partizana u stanju tući tzv BBB-ojse. Zamislimo da li je moguće u Beogradu da se potuku BBB-ojsi i Delije to nikada neće biti, tamo ne postoji javno niti jedan navijač ... prikaži još! Dinama ili Hajduka, a kamoli skupina navijača, ali eto u Vukovaru postoji, to je znak da za neke rat nije prestao, vodi se drugim sredstvima, ćirilične ploče, da srbi sami sebe popisuju, navijačke skupine, šokirao sam se kada sam vidio da u Luci Vukovar postoji restoran SDSS-a i na meniju je Karađorđeva šnicla, sve je to u redu po Božinoviću, Plenkoviću, Bernardiću, Sabi i ostalima više ili manje sličnima.

 • Avatar FrancJunior
  FrancJunior:

  Trazimo visegodisnje kazne za srbijanske provokatore i zlocince!

 • Nick_Prascaton987:

  Koliko znamo Vukovar je hrvatski grad. Divljaci iz Beograda ili njihova rodbina koja voli kune i živi u Hrvatskoj koju toliko mrze trebaju odgovarati za ovo huškanje i širenje mržnje. Gdje je sad Pupovac sa svojim pametnim izjavama od ugroženosti srba u Rh ?