Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMLJEN NOS I PRST
Povratak na članak

Epilog tučnjave u Vukovaru: Dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede

Svi ostali su sudionici tučnjave zadobili su lakše tjelesne ozlijede

Komentari 9

BO
Bogodol
11:47 21.06.2020.

Jadna je situacija u Hrvatskoj Državi kada su tzv. navijači Partizana u stanju tući tzv BBB-ojse. Zamislimo da li je moguće u Beogradu da se potuku BBB-ojsi i Delije to nikada neće biti, tamo ne postoji javno niti jedan navijač Dinama ili Hajduka, a kamoli skupina navijača, ali eto u Vukovaru postoji, to je znak da za neke rat nije prestao, vodi se drugim sredstvima, ćirilične ploče, da srbi sami sebe popisuju, navijačke skupine, šokirao sam se kada sam vidio da u Luci Vukovar postoji restoran SDSS-a i na meniju je Karađorđeva šnicla, sve je to u redu po Božinoviću, Plenkoviću, Bernardiću, Sabi i ostalima više ili manje sličnima.

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:55 21.06.2020.

Trazimo visegodisnje kazne za srbijanske provokatore i zlocince!

VL
NP
Nick_Prascaton987
12:06 21.06.2020.

Koliko znamo Vukovar je hrvatski grad. Divljaci iz Beograda ili njihova rodbina koja voli kune i živi u Hrvatskoj koju toliko mrze trebaju odgovarati za ovo huškanje i širenje mržnje. Gdje je sad Pupovac sa svojim pametnim izjavama od ugroženosti srba u Rh ?

VL
DU
Deleted user
12:27 21.06.2020.

Abolicija će donijeti samo još više zla u budućnosti...To nije dobro riješenje, nažalost.Jer se Srbi nikadi neće i ne mogu promijeniti.Laž je dio njihova bića po Ćosiću.

VL
MI
mismokanibali
12:19 21.06.2020.

U Hrvatskoj su zasticeni svi, osim Hrvata .

VL
NE
Neo001
13:55 21.06.2020.

Sve je to orkestrirano od leftardiranih uoči izbora, kao što su i grafiti u Zagrebu i drugdje, ili kao što je bila svastika na Poljudu.

VL
KO
KOMEntar
13:06 21.06.2020.

Znamo kako se ovakav cin tretira u normalnoj i uredenoj drzavi. nazalost RH ovo sve prolazi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.