Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Britanija
Povratak na članak

Englesku krajnju rasističku desnicu podržava 48 posto birača

Polovica ispitanika zalaže se za antiislamsku i antiimigracijsku politiku uz uvjet da nema fašističkoga znakovlja

Komentari 83

OB
-obrisani-
08:01 28.02.2011.

osim tih PT imamo još i problema sa slavoserbskim političarima te k.omunjarama ,izdajicama,UDBAšima ,jugoslavenima ,budalama zaluđenim braCCCCtvom i JedinCCCCtvom.Davno bi to \"kulturni \" Englezi sredili da se njima takvo što događa u zemllji.

VL
HA
Hamiclar
22:30 27.02.2011.

Pošaljimo im Vesnu Pusić da ih liberalizira, nama bi bilo dosta.

VL
PR
probuđen
22:17 27.02.2011.

Mogu oni pušit kome hoće.gušterica vlada dalje.

VL
UT
utatica
22:20 27.02.2011.

multikultuiralnost je masonski projekt i nasilno je provođena, nasiljem će i završiti, nažalost

VL
OB
-obrisani-
22:22 27.02.2011.

Nekim čudom drugi mediji, kao krajnje liberalni tipa inđeks, jutrašnji, dvajes četiri časa... ne komantiraju ovu činjenicu u lošem svjetlu!!!! hhahahahahahaha

VL
ML
mladazemlja
22:33 27.02.2011.

England defense league nije nikakav rasistički pokret,da ste malo bolje proguglali pošto se na to svodi proces novinarskog istraživanja vidjeli bi da u svojim redovima imaju crnce i sve druge britanske državljane koji se protive radikalnoj islamizaciji i izgradnji paralelnih društava pri čemu mladi imigranti iz arapskih zemalja ne poštuju kulturu i tradiciju zemlje u koju su došli trbuhom za kruhom. Ne vidim primjereniji odgovor od izgona za one koji se ovako ponašaju prema žrtvi i svetinji jednog naroda! http://www.youtube.com/watch?v=cetGUdada8g&feature=related

VL
MM
Mladen Miletić
22:43 27.02.2011.

Englesku krajnju rasističku desnicu podržava 48 posto birača , da je pošteno to preispitano i ozbiljno bilo bi 90% !

VL
UT
utatica
22:45 27.02.2011.

27.02.2011. u 22:33h mladazemlja je napisao/la: ................. pri čemu mladi imigranti iz arapskih zemalja ne poštuju kulturu i tradiciju zemlje u koju su došli trbuhom za kruhom. Ne vidim primjereniji odgovor od izgona za one koji se ovako ponašaju prema žrtvi i svetinji jednog naroda! ______________________________________________________________ Upravo takvo stajalište imam kad su hrvatski srbi u pitanju koji su oružjem krenuli na susjede Hrvate,

VL
ML
mladazemlja
22:54 27.02.2011.

Pridružujem se tvom stajalištu utatica!

VL
OB
-obrisani-
23:00 27.02.2011.

Zgodan podnaslov :“Gdje je nestala tolerancija“ A vjerojatno je “poginula“ u bombaškim napadima na autobuse ili metro ili je “poginula“ kada se pojavio transparent “Europe is tha cancer- Islam is the answer“, narodski bi se reklo da je Britancima punn K neprilagođenih i da su odlučili odgovoriti neprilagođenima, možda nije u duhu demokracije ali i demokracija je bila u autobusu i metrou kada je “poginula“ i tolerancija.

VL
P1
poljak@1007
23:14 27.02.2011.

Neznam puno ali znam da ne postoji zemlja u kojoj se dva i malo samo razlicita naroda vole... A kako ce se tek tolerirat 15 razlicitih naroda koje dijele ne samo vjera nego i odgoj,kontinenti... Nas bosanske Hrvate u Zgu domaci ne vole iako smo toliko slicni!

VL
OB
-obrisani-
23:15 27.02.2011.

Englesku krajnju rasističku desnicu podržava 48 posto birača Polovica ispitanika zalaže se za antiislamsku i antiimigracijsku politiku uz uvjet da nema fašističkoga znakovlja ------------------------------- Još kada bi imali i nacionalnu manjinu kakvu mi imamo u obličju Srba i bili dada se stoka normalizira i izjednači sa ostalim državljanima, imali bi podršku od najmanje 90% birača !

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:28 27.02.2011.

Pa zar ta fina, kulturna, civilizirana, demokratska Engleska...ja to nemrem vjerovat...gdje je sad onaj uglađeni engleski \"sir\" kaj nam je držal prodike pred tjedan i više dan !?

VL
DO
DoktorAmer
23:54 27.02.2011.

Pa jeli se Ratko kod njih skriva? Jos ce biti izabran u parlament.

VL
1O
1st-opinion
00:36 28.02.2011.

Treba zivjeti medju Britancima da bi se tomu znao uzrok, ovako prenesena informacija je tesko razumljiva. Recimo do prije oko godinu dana svaki imagrant je imao ptrednost u odnosu na domicilnog stanovnika UK u rijesvanju socijalnog stannempog pitanja. Postoje vecc i treca generacija nekih doseljenika koja ne govori engleski, a zive u UK, svi doslejenici se zele obilato koristiti socijalnom infrastrukturom i ekonomskim tecevinama, a zadrzati svoje tradicionalne obicaje, cak im je dozvoljeno da serijatskim zakonima medjusobne probleme rijesavaju. Zasto vecina svijestkih imigranata, prodje pola Evrope da bi se domoglo UK, neki vise mjeseci cekaju u Francuskoj priliku da predju LaMansh. U neke dijelove recimo Londona policajci ulaze samo dobro naoruazini u vecim formacijama, posebito nocu.Vecina kriminala je povezana sa obojenim imigrantima. Osim toga uUK tradicionalno postoji tolika segregacija koja se izvana ne vidi tako jasno, podijele su po religijskom planu katolici i anglikanci nisu ravnopravni, a da o ostalim religijama i ne govorim. Na primjer, UK premijer nemoze biti pripadnik niti jedne religije osim anglikanske. Dalje podijela u skolama po sexu, po religiji, po socijalnom stalezu, po …. Ne tako davno (oko 30 godina) bile su u mnogim mijestima otvorene tuce izmedju anglikanaca katolika, na ulicama. Nije problem biti bijelac posebno koji ne zivi u nekakvoj etnickoj zajednici, Problem je sa arapima, afrikancima, pakistancima, romima iz Rumunije, Bugarske ili generalno sa Balkana. Sve dok kao stranac postujes njihove obicaje i prava i oni su spremni prihvatiti tvoju razlicitost.

VL
OB
-obrisani-
02:02 28.02.2011.

Nekontrolirani masovni uvoz stranaca sa svih kontinenata neminovno dovodi do netrpeljivosti prema došljacima u svim zemljama. Ni Englezi tu nisu izuzetak,opstanak Engleza kao naroda je ugrožen. Čim brojka useljenika pređe 10% počinju problemi,kako ta brojka raste netrpeljivost postaje sve veća.

VL
AN
ana
02:26 28.02.2011.

To u Engleskoj je samo rezultat njihove kolonijalne, a kasnije imperijalističke, politike. Prije su oni išli istočnjacima, sad im ovi uzvraćaju posjetu.

VL
NN
NNN333444
04:54 28.02.2011.

U islamskome takozvanom svijetu imamo zero tolerance ,prema yapadnoj civilizaciji i krščanstvu. Godinama se sustavno teroriziraju i proganjaju ,u brutalnim napadima i masakrima ,do postavljanja bombi u crkve i drugih oblika terorizma, sva zapadna civilizaciska pravila ili normme u takozvanim islamskim zemljama su zabranjeni, zašto im onda ne uzvratiti istom mjerom, netko ako uime demokracije zeli stati u zaštitu islamskog terora i expanzije onda bi mu preporučija da posjeti neku od islamskih zemalja, sa svojom obitelji ili djevojkom i neka sve te demokratske norme pokuša tamo promovirati ,biti če ubijen i kamenovan Neka popije koju bocu piča,ili nek sa minicom njegova cura proseta i mnogo drugih demokratskih sloboda koje je islam ukinuo zaradi protjerivanja ne muslimana pogotovu krščana

VL
OB
-obrisani-
05:21 28.02.2011.

Amerika i Europa su same krive za stanje u kojem se nalaze Da ce se tijekom nekoliko desetljeca vecina Europe, pa i Sjeverno Amerika islamizirati, nazalost istina je. U proslim dvama desetljecima 90 posto ukupnog rasta broja stanovnistva Europe rezultatat je migracije muslimana. U Francuskoj, na primjer, 30 posto stanovnistva je mladjeg doba od 20 godina muslimani, sto se potkrepljuje podacima da prosjecna Francuska obitelj ima 1,8 djece, dok muslimanske obitelji broje cak 8,1 dijete. Za 39 godina, , Francuska ce postati \'muslimanska drzava\'. Njemacku ta sudbina ocekuje za 50 godina. U Engleskoj se muslimanska populacija povecala 40 puta od pocetka 1980-ih, sa 82.000 na 4,6 milijuna. U Nizozemskoj je 50 posto novorodjencadi muslimansko, a za 15 godina polovica stanovnistva bit ce muslimani. U Rusiji ce 40 posto ruske vojske ciniti muslimani u samo nekoliko sljedecih godina. Do 2025. godine, vise od jedne trecine sve europske djece mogli bi biti muslimani. Izgleda kako ce Alah podariti pobjedu islamu u Europi bez maceva, bez pusaka i bez osvajanja. Ne trebamo teroriste, ne trebamo bombase-samoubojice. Populacija od 50 milijuna muslimana pretvorit ce Europu u muslimanski kontinent u samo nekoliko desetljeca. Ovo me podsjeca video na rijeci jos uvijek Libijskog vodje Muammara al-Gaddafija. Gdje je sada onaj izgubljeni forumas \"koji sve zna

VL
OB
-obrisani-
23:11 27.02.2011.

bice rata kazu svi....al ja cu umreti od ljubavi.....

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.