Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlukom vlade

Emil Tedeschi novi član odbora zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu

Emil Tedeschi
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
29.01.2015.
u 12:31

Poznati poduzetnik imenovan je na prijedlog Agencije za strukovno obrazovanje, a dosadašnji član Mladen Pejković razriješen je na osobni zahtjev

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice za novog člana Upravnog odbora Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu imenovala Emila Tedeschija.

Poznati poduzetnik imenovan je  na prijedlog Agencije za strukovno obrazovanje, a dosadašnji član Mladen Pejković razriješen je na osobni zahtjev.

Zakladu je 2007. osnovala Republika Hrvatska, a njezini ciljevi su prikupljanje financijskih sredstava za državne stipendije, nagrađivanje nadarenih učenika i studenata, nagrađivanje učenika i studenata za volonterski i društveno odgovaran rad, pružanje potpore projektima namijenjenim učenicima i studentima s invaliditetom te kreiranje, provođenje i nadzor nad projektima koji unaprjeđuju životni i kulturni standard učenika i studenata, a tiču se područja prijevoza, smještaja, prehrane...

>> Todorić, Tedeschi i Aldott najpoznatiji hrvatski menadžeri

Komentara 10

HO
Hotspot
13:09 29.01.2015.

zar taj tedeschi nije kućni prijatelj s premijerom milanovićem???! nevjerojatno što radi SDP-ova vlada!!!

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:48 29.01.2015.

...a i gospođa je prodala stol...

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:46 29.01.2015.

...udužili se svi... i slikali se skupa... svi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije